Gessner napisał komentarz na stooq o ryzyku korekty. Jak widać inwestorzy się stosują. Już kiedyś zauważyłem korelację wpisów na tym portalu z kursem akcji.
Poleciało w dół bo wszystko leci, rusek coraz bardziej fika a spekuła korzysta i kręci kółka. Jeszcze chwila i sytuacja się uspokoi, bo Zachód nie może pozwolić Putkowi żeby bardziej się rozbrykał, tu chodzi też o ich skórę!. Kto miał uciekać już dawno uciekł z giełdy, zostali Ci co są na minusie i cwaniaki szukające zarobku. Nie poddawać się panice, WIG spada to i akcje lecą w dół, trzymać zamiast z dużą stratą oddawać, banki prędzej czy później muszą odbić, bo żadne Państwo nie może pozwolić by sobie poupadały, przerabialiśmy to już na Covidzie.
Starałem się uwzględnić, myślę że po aneksji Krymu 2014r czegoś wszyscy się nauczyliśmy i tym razem świat na Ukrainę się nie wypnie z powodów o których pisałem. Kwestia tylko ile jeszcze potrwa ten konflikt, obstawiam że jeśli sytuacja się nie rozstrzygnie w ciągu najbliższych 2 tygodni to kolejne 2 lata, z tym że ruskich na tak długą wojnę raczej nie stać.
dziękuję, ja się stąd zawijam, szkoda czasu na tą spółkę! trzeba patrzeć co jest teraz w trendzie a w trendzie są militaria i survival, tak moi drodzy! a wiecie kto to ma potrzebne rzeczy, jak noże, latarki, ciuchy i śpiwory dla walczących w Ukrainie? OUTDOORZY!
a no nie ma oni teraz wykręcają dopiero niespotykane obroty, a to nie koniec jak skończą wysyłać na Ukrainę ludzie w Polsce będą kupowali dla siebie żeby mieć