Wartość podpisanej umowy to 12,25 mln zł. Projekt będzie realizowany do końca grudnia bieżącego roku.
- Jest to wartościowo najwyższa umowa jaką podpisaliśmy w naszej historii. Jesteśmy dumni, że możemy kompleksowo podejść do realizacji projektu i zaproponować nasze rozwiązania z zakresu PropTech. – powiedziała Alicja Gackowska, prezes zarządu Eco5tech SA. – Jeszcze przed końcem roku łączna wartość realizowanych projektów przez Eco5tech wynosiła 21 mln zł. Obecnie wartość ta wzrosła do 35 mln zł. – dodała Alicja Gackowska
Teraz macie czarno na białym ile z tej umowy na 12 baniek zostaje w spółce. Szczerze powiem, że tego się nie spodziewałem. Myślałem coś o 3 góra 4mln, a tu proszę...taka niespodzianka. Ciekaw jestem kiedy rynek w końcu tak na serio dostrzeże jaki się tutaj diament szlifuje.
twierdzisz że z umowy z 1.03 zarobią 6 mln brutto bo tamten podwykonawca sie zajmie robotą a oni na czysto chajs . tak sie robi pieniądze niech mają ze 4 mln zysku netto z tej umowy a to tylko jeden projektów które realizują szacun dla eco5tech
Twierdzę, że prawie 50% tej kwoty ogólnie zostanie w spółce o czym konkretnie zostaliśmy poinformowani, a to jest sporo. A poza tym, obie umowy masz podane w kwotach netto, to co tu z jakimś bruttem wyjeżdżasz.
jak by nie patrzeć mają tyle roboty tyle umów że sie nie wyrabiają muszą brać podwykonawców na których sie też zarabia to bardzo dobre info taki budimex mało co robi sam w większości to podwykonawcy a oni robią tylko papierkową robote biorą duże umowy i na podwykonawcach zarabiają więcej takich umów plus podwykonawcy i bedzie tu eldorado hehe
Dnia 2022-03-02 o godz. 17:19 ~Ca napisał(a): > To Eco jest podwykonawca czy on zlecił to podwykonawcy, bo jak dobrze przeczytałem to eco będzie płacił podwykonawcy 6.3 mln.
Dnia 2022-03-02 o godz. 17:19 ~Ca napisał(a): > To Eco jest podwykonawca czy on zlecił to podwykonawcy, bo jak dobrze przeczytałem to eco będzie płacił podwykonawcy 6.3 mln.