• Do ilu urosnie? Autor: ~Naoko [5.184.109.*]
    Jak myślicie do ilu to może urosnąć, ale tak realnie?
  • Re: Do ilu urosnie? Autor: ~Pamcio [172.225.188.*]
    Myślę że do kilkudziesięciu złotych. Przy 23 zł za akcję kapitalizacja wyniesie miliard złotych, czyli pewnie w okolicach rocznych przychodów spółki za 2022 rok. Osobiście uważam, że kapitalizacja przekroczy wyraźnie miliard złotych - ogromny popyt i ogromne osłabienie złotówki - spółka dużo eksportuje. Zawsze wygrywa przetargi do Agencji rządowych i wojskowych - mają wieloletnią współpracę. Tu będzie naprawdę ciekawie, biorąc pod uwagę obecne perspektywy i realia rynkowe :)
  • Re: Do ilu urosnie? Autor: ~Macmaster [5.173.22.*]
    Na razie jest szansa na jeszcze jedną falę wzrostową w okolicy 7.50, później w zależności znie od sytuacji na rynku.
  • Re: Do ilu urosnie? Autor: ~sloik [89.64.67.*]
    jednym ciągiem nie urośnie do 23 ale zgadzam się, że ten miliard w obecnej sytuacji to jest możliwy, bo trzeba będzie wykarmić drugie 40 mln osób przez kolejne wiele lat
  • Re: Do ilu urosnie? Autor: ~Zenon [89.151.44.*]
    Technicznie zasięg do 34 zł , rozgrzane rynki mogą wiele ...
  • Re: Do ilu urosnie? Autor: ~Macmaster [5.173.22.*]
    Czyżby jutro 10 pln !? , idzie jak burza, albo jak Bayraktar...
  • Re: Do ilu urosnie? Autor: ~Gmm [83.4.102.*]
    Wy chyba nie myślicie poważnie, ze jedna polska spółka będzie zaopatrywała całą Ukrainę? xD tak jak lubawa, przecież sprzęt Ukraina dostanie za darmo z całego świata.
  • Re: Do ilu urosnie? Autor: ~mk [5.173.50.*]
    Może i Ukraina dostanie za darmo. Zapłacisz Ty :-) i ja i my wszyscy.
  • Re: Do ilu urosnie? Autor: ~mk [5.173.50.*]
    Może i Ukraina dostanie za darmo. Zapłacisz Ty:-)...... Ja i Wszyscy Polacy.
  • Re: Do ilu urosnie? Autor: ~Jo [5.184.198.*]
    Tak. I za darmo się wyprodukuje. Samo z nieba spadnie
  • Re: Do ilu urosnie? Autor: ~mk [77.254.67.*]
    Produkuje się pod umowy. To chyba jasne. Ktoś zamawia, płaci i dostaje. Właściwie to pewnie zamawia, dostaje i płaci. Zaliczki z pewnością też są w grze. Cena akcji może być 5, 10, 15, 20.... Za ile ktoś sprzeda i ktoś kupi. Jutro może być i 10 i 15 a może wróci na 3.
[x]
FOODHUB 0,44% 2,30 2026-05-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.