Czy ten towar już został wysłany ?? Jeśli tak, to może już nigdy nie dostaniemy za niego pieniędzy..Zdajecie sobie z tego sprawę ??? Przydałby się jakiś komunikat ze spółki w tej sprawie.
'Spółka zrealizowała kolejną dostawę do Rosji w ramach kontraktu na dostawy o wartości min. 1 mln EURO w okresie jednego roku od 29 września 2021. Wartość zrealizowanych dostaw w ramach kontraktu wynosi ok. 48 % na koniec stycznia 2022 roku. Na luty 2022 zaplanowana jest kolejna dostawa w ramach podpisanej umowy.'
nasza spółeczka nie ma związku ze strategicznymi branżami i nie nabija kabzy tyranowi więc nie widzę powodu do radykalnych działań, spółka musi zarabiać żeby odbić się od dna..
no to macie odpowiedź Henryk z Eris miał jaja i wycofał się z eksportu do Rosji.. jak widać dla Pana Kamoli & wspólnicy kasiorka jest ważniejsza. ;-((((((( dostajecie wielkiego bana.
nie wycofał..."Henryk Orfinger, współwłaściciel firmy Dr Irena Eris i przewodniczący jej rady nadzorczej zapowiedział, że jest gotowy „ponieść koszty wstrzymania eksportu do Rosji, jeśli tylko miałoby to wpływ na losy tej fatalnej wojny (co niestety jest mało realne)." https://www.wiadomoscihandlowe.pl/artykul/henryk-orfinger-dr-irena-eris-jestem-gotowy-poniesc-koszty-wstrzymania-eksportu-do-rosji
ja też jestem gotowy żeby mój kot w ramach protestu sobie pogłodował .....to taka sama zapowiedź
nie należy zapominać iż pozostały eksport będzie przynosił większy dochód , dolar dzisiaj już po 4,34 a euro 4,80 ! a to jeszcze nie koniec wzrostów...
rozumiem, że bierzesz pod uwagę to, żeby coś sprzedać najpierw trzeba kupić surowce. w przypadku chemii większość pochodzi z za naszej zachodniej granicy. więc...,taki drobny szczegół.