• Procoin888 - SCAM - Proszę o pomoc Autor: ~Kaizen [213.134.167.*]
    Witam,

chciałbym zapytać czy miał ktoś doczynienia z giełdą Procoin888 (nazywaną też Azjatycką Giełdą Finansową)?
    Zainwestowałem tam poprzez USDT w projekt RAC. Zyski okazały się kosmiczne. Po sprzedaży RAC chciałem wypłacić USDT do Binance.
    Wówczas pojawiły się problemy. Najpierw zażądano ode mnie opłaty podatku w wysokości 5% środków zgromadzonych na koncie. Po zapłaceniu pojawił się kolejny problem... z uwagi na wojnę w Ukrainie, w celu wypłaty USDT, konieczne jest wniesienie kaucji w wysokości 5,0000 USDT w celu zabezpieczenia środków. Tłumaczenie było kompletnie nielogiczne. Nie wiem co robić. Proszę o pomoc.
  • Re: Procoin888 - SCAM - Proszę o pomoc Autor: ~pyuv [185.108.105.*]
    jaką kaucję? chcesz wypłacić kasę, a oni chcą od ciebie kaucję niczym za butelkę przy zakupie piwa? dobre, tego jeszcze nie słyszałem
    po co się bierzecie za jakieś dziwolągi? są normalne duże giełdy typu binance czy coinbase i tych się trzymać, a i tak z ograniczonym zaufaniem i tylko do transakcji, a nie trzymania krypto
  • Re: Procoin888 - SCAM - Proszę o pomoc Autor: djhedge [78.10.130.*]
    Też zostałem tak oszukany na Procoin888,

• Re: Procoin888 - SCAM - Proszę o pomoc Autor: ~krzyzoszczakadam [138.199.7.*]
    procoin888.com okradli imnie! jednak do czasu. Od grudnia 2021 toczyła się w moim imieniu sprawa w prokuraturze. Do tego udział w sprawie miała prokuratura z Litwy bo to tam banda tych oszustów siedziała, która mnie okradła. 63 tys zł do mnie wróciła oraz 17 tys z zarobku czyli jakies 10% tego co te sku** re syny wykazywały ! W 5 miesięcy dotarły mnie mnie spłaty. Ostatnia dostałem 3 marca.
    Tym samym nadal jest możliwość i szansa by inni oskubani wzięli sprawę w.swoje ręce i im nie darowali!!
    Namiar na kancelarie która prowadziła mi całą sprawę razem z doprowadzeniem do odzyskania moich pieniędzy 696718446.
    można się powołać na mnie w razie czego
  • Re: Procoin888 - SCAM - Proszę o pomoc Autor: ~kingaW [5.253.206.*]
    szukałeś gdzieś pomocy? możesz kogoś polecić, albo dać namiary na kogoś, kto przynajmniej mi powie co dalej?
  • Re: Procoin888 - SCAM - Proszę o pomoc Autor: ~Wojteczku [45.87.214.*]
    Ja miałem podobnie z brokerem FinCloud. Często kwota podlega po prostu zwrotowi z tego co tłumaczył mi pan specjalizujący się w prawie kryptowalut. Zostawiam tu numer do niego 696 -718 -- 446
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [51.158.238.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)