zakladam watek ,z malej litery,bez wykrzynikow,w pol analfabetyzmie :D zapraszam naganiaczy,przeganiaczy,doganiaczy,medrcow,inwestorow,banki,fundusze,zarzadzajacych,wrozki.... prosze podawac typy w dowolych dniach :D bedziemy co pare dni ,tygodni :D jak to sie ma do kursu , ,,rady i prognozy ,,:D czas trwania 12 msc zapraszam serdecznie
Jutro to raczej słabe obroty czekamy na ruskiego ruch Apropo ruskiej giełdy to na bank dół totalny a gdzie masz okulary te musztardowe Wszystko widząca
Kiedy Wy Panowie zaczniecie pisać coś sensownego , bo to co piszecie to jakieś dyrdymały pisane półsłówkami. Kto Was zrozumie co chcecie wyrazić . Tylko jakieś ujadanie jeden na drugiego . Flaki się wywracają . Oczekuję coś bardziej sensownego.
Dnia 2022-03-01 o godz. 11:27 ~Jacek napisał(a): > Kiedy Wy Panowie zaczniecie pisać coś sensownego , bo to co piszecie to jakieś dyrdymały pisane półsłówkami. Kto Was zrozumie co chcecie wyrazić . Tylko jakieś ujadanie jeden na drugiego . Flaki się wywracają . Oczekuję coś bardziej sensownego.
wszystko sensownie juz masz w espi od roku..... co ty chcesz okularniku-fylozofie,ja juz widze ze ty skonczyles uniwerytet ,akademie,kambridz,old skól :D i po nim masz spolke z c/z 2 i masz jakies drgawki,nerwy ,obawy ,przymyslenia dla ludu i forum bakierowiczownym itd :D podaje kod ...... 2,4,0,1 - jak ktos doda 2 liczby to za rok moze skreslic tottka....:) moze cos sie przysni,wczoraj czyste niebo ,ja np,widzialem maly woz :) zawsze od 30 lat widze go na niebie. tylko moje przemyslenia....
kontrakty,wynikiki ,cena zyski ,sinus ,kosinus,tanges,kontanges,liczba pi :) to ile ci wychodzi ??:D jestem za zlikwiodowaniem forach lub blokowaniu komentarzy :P mi tez chce sie zygac jak widze samych optimistow z powtarzajacym sie lub zblizonym ip:) po czym kurs ma sily tyle ile topielec w lato nad baltykiem! dziekuje za uwage :D
Dnia 2022-03-01 o godz. 16:56 ~kleks napisał(a): > Dnia 2022-03-01 o godz. 11:27 ~Jacek napisał(a): > > Kiedy Wy Panowie zaczniecie pisać coś sensownego , bo to co piszecie to jakieś dyrdymały pisane półsłówkami. Kto Was zrozumie co chcecie wyrazić . Tylko jakieś ujadanie jeden na drugiego . Flaki się wywracają . Oczekuję coś bardziej sensownego. > > wszystko sensownie juz masz w espi od roku..... > co ty chcesz okularniku-fylozofie,ja juz widze ze ty skonczyles uniwerytet ,akademie,kambridz,old skól :D i po nim masz spolke z c/z 2 i masz jakies drgawki,nerwy ,obawy ,przymyslenia dla ludu i forum bakierowiczownym itd :D > podaje kod ...... 2,4,0,1 - jak ktos doda 2 liczby to za rok moze skreslic tottka....:) > moze cos sie przysni,wczoraj czyste niebo ,ja np,widzialem maly woz :) > zawsze od 30 lat widze go na niebie. > tylko moje przemyslenia....
sprawdzilo sie ,nostradamus,baba wanga ,jacakowski": podałem kody na poczatku marca .... 2,4,0,1 dywidenda moze 4 spolka 1 to dopiero poczatek ,podobnie jak konfikt na ukrainie wystarczy obsewowac gwiazdy w nocy na niebie ... pelnia ksiezyca i wyjace wilki
wiara,nadzieja ,milosc. sluchajcie serca. 3 przepowiednia fatimska,modlcie sie. pieniadze sa wazne,ale bez was na ziemi nie beda nic znaczyc :( nie badzcie jak kain i abel ! :( sprobojcie sie jakos zrozumiec i pokaochac sie :( bardzo Was prosze ! :(