Kiedy kancelariaWEC przejmie KME? Tu i tu Moska oraz kancelaria opublikowała list intencyjny w rozmowach o przejęcie podmiotu z branży. Pytanie do aktualnych akcjonariuszy KME. Co wy macie tutaj w środku jakie perspektywy?:)
czy kancelaria WEC przejmie mediusa buahahaha jak ma przejąć skoro długi mediusa to wynoszą z 8x tyle co aktywa bilansowe WEC i ze 200x tyle co roczny zysk :D na co komu bankrut?
Ja jako obligatariusz serii KME0321 nie narzekam na splatę długów przez Kancelarię Medius. Co miesiąc mam od nich wpływ na konto w postaci wykonania i spłaty odsetek.
Wielokrotnie pisałem, iz "Marian Koniuszko" jest zwykłym trollem, nie mającym żadnej wiedzy o spółce. Po co go karmicie? Polecam go całkowicie ignorować.
Dnia 2022-03-16 o godz. 15:05 ~Eddie napisał(a): > Ja jako obligatariusz serii KME0321 nie narzekam na splatę długów przez Kancelarię Medius. Co miesiąc mam od nich wpływ na konto w postaci wykonania i spłaty odsetek.
Rzeczywiście masz powód do radości. Nie ma co! Obligacje powinny być spłacone rok temu, a ty się cieszysz jak baran że coś drobnego wypłacają. Z drugiej strony rozumiem twoją radość, przy tym zadłużeniu Mediusa to każda wypłata musi wywoływać euforię.