Ja mam wrażenie że sami sobie w tym momencie wieksza szkodę robimy niż zarząd tym dodrukiem.
Dodruk dodrukowi nierowny, nie jest to lvl januarego który podwaja nagle ilość akcji w obiegu, głosowali kiedyś za wprowadzeniem programu motywacyjnego, teraz biznes się rozwija więc niech motywują pracowników do dalszych działań.
Juhas podobnie jak inni gamoniowaci pseudoinwestorzy nie ukonczyl chyba szkoly podstawowej i nie potrafi czytać polskich liter i porozumiewać sie w jezyku polskim. W komunikacie jasno i czytelnie jest napisane "Cena emisyjna jednej Akcji będzie równa jej cenie nominalnej i będzie wynosiła 1,00 zł (jeden złoty)" a ten gada że nie wie w jakiej cenie bedzie emisja. Przeraża mnie poziom intelektualny . Jak ktoś nie rozumie prostego komuikatu w jeżyku polskim to jak ma zrozumieć istotę sekwencjonowania genów.. Dlatego ten kurs jest tak niski
A może jest niski przez totalne malkontenctwo wielkich ynwestorow co rozumy pozjadali i oczekują cudów na patyku? Ponad rok minie zanim ktokolwiek te 130tys akcji będzie mógł upłynnić, o ile wtedy zechce je sprzedać. Czy w tym momencie osoby powiązane z zarządem, rada nadzorcza sprzedają? Siejecie ferment i panikujecie sami sciagajac kurs w dół.
Na WZ o planie motywacyjnym plan motywacyjny ma dtugorzędne znaczenie. Nie dla motywacji wpadli teraz na ten pomysł. Zrozum to. Robią to po co innego. I wczytaj się w szczegóły planu. Aaa OK. Tych nie znajdziesz bo ich nie ma.
Celem warunkowego podwyższenia kapitału jest przyznanie prawa do objęcia akcji serii B1 posiadaczom Warrantów Subskrypcyjnych serii A emitowanych przez Spółkę na podstawie uchwały nr 3 Walnego Zgromadzenia z dnia 14.11.2018r.
Serio wchodziles w spółkę bez zapoznania się z treścią wcześniejszych WZ? To już było w cenie.
Cena też? Moment na prezentację pomysłu Ci nie przeszkadza? Jak jesteś zadowolony ze swojej inwestycji i stopy zwrotu to rzeczywiście dzis dostales kolejny raport wspierający wycenę. Milego weekendu.