to jest skandal! Niby w tym ostatnim filmiku obiecywali, że wszystkie akcje chcą dopuscić za jednym zamachem, żeby było taniej, a tutaj znowu nas wydymali...
Pisałem do spółki, to jest proces i to do tego ciężki, aszczegolnie dla spółki z zaszłościami, dopiero co umorzyli postępowanie. Ciężko od tak przeskoczyć to co się działo i ile to już trwało. Ja widzę mocny progress, działaja, spółka ma zespoły, gry na festiwalu, gry mają dema ktoś to musi tworzyć. Postępowanie umorzone. Tak trzymać, efekty nie przyjdą w miesiąc.
Gdyby teraz dopuscili te akcje zapewne większość posiadaczy zaczęła by je wywalac i kurs mocno by spadł. Jaki byłby sens płacenia akcjami, które są warte 20 gr? Bardziej prawdopodobne jest to że będą chcieli odkupić te akcje żeby nabrały wartości i mogli nimi płacić zespołom a do tego potrzebna jest kasa na którą teraz pracują. Pretensje powinniście mieć do siebie i do patro bo to były wasze zakupy. Ja też dałem się naciągnąć i kupiłem sporo akcji po 7,9 i nikogo za to nie obwiniam bo to była moja decyzja. Mimo wszystko nie siedzę i płacze jak mi źle a wspieram spółkę jak mogę, kibicuje i wierzę w nich.
Brawo Bob, gielda to absolutnie ryzyko i odpowiedzialnosc inwestora. Spółka idzie do przodu to widać gołym okiem. Tt,eba więcej merytorycznych wypowiedzi, aby budować wartość dodana na tym forum.