Dnia 2022-02-25 o godz. 09:17 ~Ksionc napisał(a): > Dnia 2022-02-25 o godz. 08:36 ~Bykuś napisał(a): > > Mam cichutką nadzieję, że nie tylko klocka...!!! > > Mam cichutką nadzieję że się nawet nie podetrze po tym klocku. Jego już tu nie ma....jestem ja :D > BBBBUUUHHHAAAHHAAA
Takich trzech, jak nas dwóch, to nie ma tu ani jednego... Buchaaahhhaaauchaaahhhaaa...!!!
Chcemy aby pacjenci zostali poddani terapii w ciągu sześciu miesięcy, będzie to jednak zależało też od przebiegu pandemii COVID-19, która niestety wpływa również na możliwości prowadzenia eksperymentów medycznych” – powiedział doradca zarządu Ongeno Maciej Mikołajczyk
Podaj w jakim listopadowym komunikacie espi było tak napisane. Ostatni komunikat jest z października i mamy w nim informację:
Strony ustaliły, że na terenie Szpitala zrealizują przewidziane protokołem procedury, którymi objętych zostanie sześciu uczestników włączonych do Eksperymentu Medycznego, spełniających kryteria przewidziane dla oceny działania terapii stwardnienia rozsianego i spełniających wszystkie określone w protokole warunki dopuszczenia do udziału w Eksperymencie Medycznym.
nie chce mi sie teraz sprawdzać może był tylko ten komunikat o którym piszesz ale ciszewski wyrażnie mówił na jakimś czacie o tym tak to ch<>je przedłużają tak co 6 miesięcy pamiętam jak ciszewski mówił ,, tam wszystko wrze " plus ten komunikat powyżej no nic znowu trzeba poczekać ze 3 miesiące i coś sie wyjaśni może tym razem a może wcześniej ,, to nie lek to experyment medyczny to terapia to nie trwa długo '' czy jakoś tak