Na dzień dzisiejszy jestem w plecy.
Jak będzie dalej zobaczymy.
Byłbym przegrany gdybym sprzedał ze stratą.
Jeżeli jutro będzie spadać to dokupuję jeszcze 30k.
I będzie tak jak ktoś pisał podszywając się pod ,,staregogracza" kupuj gdy krew się leje.
Na razie wypoczywam w ciepłym kraju i piszę ( kupiłem tutejszą kartę z internetem).
Kto jest odważny to zarobi.
alejaja bardzo przypominasz mi staregogracza, poczytaj jego posty na tych 34-ech dostępnych stronach na bankierze. Nazywasz mnie naganiaczem. To nie wiem, jak można nazwać jego posty? Jak już nie raz powtarzałałem wchodzę na to forum w celach rozrywkowych. Giełda mnie nie interesuje. Czytam twoje posty i tobie podobnych i zastanawiam się, czy wy faktycznie kupiliście te akcje, czy tylko sobie robicie jaja. Pozdrowienia dla steregogracza. Mam nadzieję, że zarobił kasę na innych spółkach.
Piszesz że nie naganiasz, nie masz akcji i jesteś tu dla rozrywki - to się zdecyduj bo 29 maja o północy napisałeś do mnie cyt: „ Mam akcje kupowane sto lat temu powyżej 15 złotych, spisałem je już na straty. A to miała być taka długotrwała inwestycja w super perspektywiczną spółkę etc. Lubię teraz tu wchgodzić dla rozrywki. Bawią mnie teraz te wpisy takich marzycieli jak ty (a uwież mi przez te kilkanaście lat było ich bardzo wielu). Zobaczysz za jakiś czas znikniesz z tego forum, bo będzie ci wstyd, że naganiałeś na takiego gniota.”
I niech ludzie sobie sami ocenią z kim mają do czynienia.
Ja już sobie wyrobiłem zdanie o tobie… lekko mówiąc niezbyt pochlebne.
Jesteś naganiaczem bo pisałeś 29 maja o północy że masz akcje:
Mam akcje kupowane sto lat temu powyżej 15 złotych, spisałem je już na straty. A to miała być taka długotrwała inwestycja w super perspektywiczną spółkę etc. Lubię teraz tu wchgodzić dla rozrywki. Bawią mnie teraz te wpisy takich marzycieli jak ty (a uwież mi przez te kilkanaście lat było ich bardzo wielu). Zobaczysz za jakiś czas znikniesz z tego forum, bo będzie ci wstyd, że naganiałeś na takiego gniota.
Dnia 2024-07-08 o godz. 12:33 ~mv napisał(a): > Napisalem, ze nie interesuje mnie gielda, ale to nie znaczy, ze nie mam akcji. Ciezko to pojac? Nic do ciebie nie dociera. > PS. U ciebie byla polnoc.
nie interesuje cię giełda, to po co tu wchodzisz? jak spisałeś te swoje papiery po 15 zika na straty to zakop je i zajrzyj tu za 5 lat jeżeli wchodzisz aby nabijać się z ludzi, którzy trochę tu stracili to nie jest to zdrowe. nie bądź złośliwy, bo karma wróci do ciebie na giełdzie nic nie trwa wiecznie, także trend spadkowy. obecnie w stosunku do sprzedaży ta spółka jest całkiem tania. jeżeli poprawią trochę wynik: ograniczą inwestycje i amortyzację, zaczną zarabiać, to realne jest zakończenie spadków i znacznie wyższa wycena, choć na twoje 15 zika to rzeczywiście może już nie powrócić w perspektywie średnioterminowej, natomiast w długoterminowej nie można tego wykluczyć