mysle ze nie ... wymienil sobie miedzy ksiazkami 728k i 242k akcji pare minut przed zamknieciem... @ .4.. moze bujnie ten pociag teraz na podbitkach jak kiedys....
dobrze rozegrane 2 min przed koncem sesji gdy w ludziach umiera nadzieja a oni sobie przezucili 1 mln akcji... kiedys cala sesje przerzucali po 100k oh to byly czasy :) 14 koleczek 10 k sz...:)
Dnia 2022-02-24 o godz. 17:22 ~Kowal napisał(a): > Tak, tak - jak zwykle mityczni oni... > A niby w jakim celu mieliby tak przerzucać? > I kto właściwie?? > > Konkretny klient przytulił konkretny pakiecik. > I akurat tym razem to nie byłem ja... ;)) > Tak, że ten... > Witamy na pokładzie :)
No naprawdę , a ja już myślałem że to ty potentacie
Dnia 2022-02-24 o godz. 21:41 ~Kowal napisał(a): > Bez przesady. > > Potentatem to jest MK. > > Niemniej jednak. > > Zdziwiłbyś się - ile już mi się tego uzbierało...
Nie no naprawdę Tyle ci się uzbierało No NO Ale jak była dyskusja na temat prywatnego forum (porozumienia) to jakoś nie miałeś ochoty tam wstąpić
siema, te zlecenie wystawili raptem na kilkanasiecie sekund drugie tez stalo nie dluzej... wiem bo sledze te "akcje" nie od dzis.. jak wrzucilem zlecenie na .32 pare dobrych kilo to jakos nie zaplenili mi kosza @ -22%.. ps. jutro mam plan przejechac sie do salonu BAHa w GD i sie zapytac WTF..? zapytam sie czy jak kupie u nich auto to czy bedzie mial mi je kto serwisowac etc..
Właśnie JLR stracił 6 salonów na Ukrainie. Salony na Białorusi i w Rosji też raczej rekordów sprzedaży nie zrobią, o ile w ogóle będzie możliwość sprzedawania na tym rynku (może tylko z chińskiej fabryki, zobaczymy). Koszty budowy nowych salonów w Polsce właśnie poszły w górę. Rozpoczynanie inwestycji trwającej 3 lata, ze stopą zwrotu 10 lat jest dzisiaj dużo bardziej ryzykowne niż miesiąc temu. Mam przeczycie że chłopcy z JLR, Inchcape i BAH, wkrótce zakończą ten przydługi bollywoodzki serial. Jakoś tak bym widział zakończenie: https://www.youtube.com/watch?v=lxB-ki-qE64