na onetach wp interiach mysla co ma putler w glowie . jak to sie skonczy???...... a ja wiem co maja te mostostale w glowie :( pisza wszyscy ze fajnie ,linki jak to beda budowac zbiorniki w de ,nl i gdzies tam jeszcze :D optymizm jest ,fakt. tymczasem brak kupna nowej swietlanej rzeczywistosc , kurs pikuje dol .
patrz jak cenzura dziala!!!! ZenekaM- wyrzucili co pisal prawde :) a Zenon jest rok ,a ....uuuuuuu zebym sie zaraz nie furwil jako polski inwestor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chyba ze tu sa dywersanci i inna masc... sadzac po zebranych akcjach rok temu i psrykaniach po 20 w ta ,50 w ta:) obroty 40 tys i minus -10% :) nawet ja sie smieje a te byzmsmney łykaja to:D cos mi sie wydaje ze w najblzszej przyszlosci musimu was wyslac na piuerwsza linie na ruskich LD
jak te cos zwane putlerem po 22 latach rzadow w wieku 70 lat zejdzie,i juz 20 i 30 latkowie zajma sie rodzina a nie bronia,a i babcie zajma sie wnukami zamiast wspominac 2 wojna swiatowa to tak!!!! wojne 2 swiatowa w kolorze kazdy ma dzis w netflixie ,i starczy!!!!! kurs wystrzeli jak rakieta!!!!!!!
ale zeby sie brutus w moskwie znalazl :) bo u nas mnogo podpi....:) a kto zebral te akcyjki tyz nie wiadomo .....:D te z prawej czy z lewej czy my w srodku. czas obnazy prawde.....
ja mam nerwy do granic mozliwosci!! jak ta cholota 140 mln zajmujaca znaczna czesc swiata chce ograc cywilizany ,g7 - pkb 50% swiata??:) tosz to szok!!!! ze tak dluga plyna na tych atmowkach od 0.2 do 20 kilo ton. czas jest taki .....w ta albo w ta...:( nie ma wyjscia koniec pieszczot pierwszy krok -zamkniecie przestrzeni powietrzni ukrainy( odciecie nalotow i bombek) i przeniesienie co za tym idzie pancernej wojny ladowej.