• Cisza Autor: ~Mars [5.173.151.*]
    Widzę, że to forum już na tyle upadło, że nawet -25% nie robi tu żadnego wrażenia
  • Re: Cisza Autor: ~Mj [83.28.131.*]
    Na tych wolumenach żadnego.

Nawiasem mówiąc spadek rynku o 10% jest jednak nadreaktywny, biorąc też pod uwagę zachowanie GPW w ostatnich dniach na tle innych giełd.
  • Re: Cisza Autor: ~Mars [5.173.151.*]
    Oczywiście się z tym zgadzam. Chodziło mi o ogólny brak ruchu na forum.
    Tak w ogóle, to od kilku dni ktoś zbiera. Przedwczoraj i wczoraj działał tu ktoś chyba przymuszony do upłynnienia niepłynnych aktywów. Nawet mu symbolicznie pomogłem na początku z tym problemem, ale ewidentnie ktoś we wtorek po mnie brał dość pazernie. Podobnie dziś widać, że akcje pojawiające z prawej są co jakiś czas zbierane.
  • Re: Cisza Autor: ~Mars [5.173.151.*]
    Myślisz, że ma to jakoś związek z NWZA?
    Nie wiem. Natomiast nie sądzę, żeby zakupy członka RN po raporcie za 3. kwartał były nieprzemyślane albo miały stanowić "koło ratunkowe" dla kursu.
  • Re: Cisza Autor: ~stary_wielbiciel [89.151.33.*]
    Panowie, ja patrzę i działam dość mocno, a takie dni jak dziś pokazują jak kurs na "pewnej" spółce jest animowany, nie ma różnicy czy jest wojna czy pokój kurs zachowuje się tak samo, przesuwanie w dół, zrzut aby nie za dużo sprzedać za bezcen, zapora i tak ciągle. Ucieszyłem się dziś widząc ten sam schemat co miesiąc temu, bo to znaczy, że nikt sensowny nie sprzedaje i nie ma tej paniki jak w IVQ jak członek RN brak i zebrał dość sporo bardzo szybko. Marzy mi się rozjechanie animatora, to forum to nie reddit no ale by się zdziwił jakbyśmy mu zrobili +100% :)
[x]
BLIRT 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.