W tym momencie wolalbym kupic xtb. Pisalem tu o tym ponad rok temu i co prawda kurs ostro do gory nie poszedl ale i nie spadl tak jak tu. Za miesiac czy dwa zobaczycie gdzie bedzie xtb a gdzie avatrix xD eugeniusz zapisz sobie link do tego wpisu i przeprosze cie za szkalowanie waszej spolki jak moj wpis sie nie sprawdzi :)
To inwestuj :) ja kilkaset tysięcy bym się bał tam teraz zainwestować geniu a w xtb się nie bałem :) gdzie ta moja zawisć niby? Za dwa miesiące zobaczymy gdzie będzie lubawa, gdzie avatrix a gdzie xtb
Ale czym ty się chwalisz, twoje xtb nie urosło, a twoja złotówka straciła dzisiaj 4% do dolara. Tylko idi*ta się cieszy konfliktem bezpośrednio przy naszej granicy.
Przecież to ty tu wisisz na haku a ja po 12.xx i 13.xx usrednialem na xtb i juz jestem na plus + dywidenda i sa tam moje wpisy ze kupowalem a ty wisisz na haku bez przerwy :) zobaczysz kurs xtb za dwa miesiace geniu i bedziesz zalowal ze nie posluchales madrzejszego
Przy 14.xx i ogromnej zmienności polecałem kupować bo nie było innej opcji niż wzrosty a konsolidacja w okolicach 16 była bardzo długa. Teraz albo będzie kosmos po wynikach albo ogromna realizacja zysków więc niech każdy analizuje według siebie. Moim zdaniem w tym roku zobaczę kurs ponad 30