Dnia 2022-02-24 o godz. 11:05 ~09876 napisał(a): > Bo ja bardzo ale trzymam no bo co mam zrobić wyłączam Kompa idę na kawę trzeba to przeczekać to oczywiście moja opinia
..rzeczywiscie nie jest dobrze.. zakladalem, ze jednak nie dojdzie do inwazji na Ukraine, albo jeszcze nie teraz, a jednak mamy wojne.. ..spadek bolesny, ale przynajmniej, poki co, u nas jeszcze nic nie lata nad glowa - zobaczymy co bedzie ..poza tym to powinien byc raczej poczatek konca Rosji... ciekawe tylko za jaka cene ostatecznie..
i nic nie bedzie tu latalo nad glowa. sraki dostali jak zwykle w tych przypadkach.najpierw musieli by polozyc trupem 10000 amerykancow na na naszej wschodniej granicy.a to zderzyli by sie juz z armia usa.bez atomowek juz moga sie zwijac.
Za słabo odbija w górę . Jakaś zadyszka na M.Płock . A była taka euforia po ogłoszeniu wyników . Tak czy owak i tak M. Płock przebija wszystkich pod względem wyników na akcję . Znowu jakaś niechęć do dobrej firmy . To tak jakby ktoś nie chciał się ładnie ubrać , tylko woli chodzić w podarciuchach . Tak mi się to skojarzyło .