• Kto się dziś zdenerwował Autor: ~09876 [37.30.0.*]
    Bo ja bardzo ale trzymam no bo co mam zrobić wyłączam Kompa idę na kawę trzeba to przeczekać to oczywiście moja opinia
  • Re: Kto się dziś zdenerwował Autor: ~wesolo [37.248.224.*]
    a na perełce jak zawsze wspaniale, 200 tys obrot i 20%.
    baniaki rozwala ruskie i czesc.
  • Re: Kto się dziś zdenerwował Autor: ~123456 [188.121.18.*]
    Dnia 2022-02-24 o godz. 11:22 ~wesolo napisał(a):
    > a na perełce jak zawsze wspaniale, 200 tys obrot i 20%.
    > baniaki rozwala ruskie i czesc.

jak rozwala to bylaby znowu robota dla plocka

a na powaznie ruskie trza odizolowac od Europy zakazac wjazdu im wszytskim do cywilizacji
  • Re: Kto się dziś zdenerwował Autor: ~ZenekM [31.0.49.*]
    Dnia 2022-02-24 o godz. 11:05 ~09876 napisał(a):
    > Bo ja bardzo ale trzymam no bo co mam zrobić wyłączam Kompa idę na kawę trzeba to przeczekać to oczywiście moja opinia

..rzeczywiscie nie jest dobrze.. zakladalem, ze jednak nie dojdzie do inwazji na Ukraine, albo jeszcze nie teraz, a jednak mamy wojne..
    ..spadek bolesny, ale przynajmniej, poki co, u nas jeszcze nic nie lata nad glowa - zobaczymy co bedzie
    ..poza tym to powinien byc raczej poczatek konca Rosji... ciekawe tylko za jaka cene ostatecznie..

.. a Chevron dalej w gore...

i nic nie bedzie tu latalo nad glowa. sraki dostali jak zwykle w tych przypadkach.najpierw musieli by polozyc trupem 10000 amerykancow na na naszej wschodniej granicy.a to zderzyli by sie juz z armia usa.bez atomowek juz moga sie zwijac.
    z kupnem ustawic sie na 20.5
    potem 18 i 16 zl.
    zabrac panikarzom i czesc.
  • Re: Kto się dziś zdenerwował Autor: ~123456 [188.121.18.*]
    tak to jest jak jest tu kilku naganiaczy wielonikowcow to na takiej sesji jakk dzis ma kto oddawac

wszystko odbija a tu jak by MSP na ukrainie robil
  • Re: Kto się dziś zdenerwował Autor: ~Jacek [188.146.134.*]
    Za słabo odbija w górę . Jakaś zadyszka na M.Płock . A była taka euforia po ogłoszeniu wyników . Tak czy owak i tak M. Płock przebija wszystkich pod względem wyników na akcję . Znowu jakaś niechęć do dobrej firmy . To tak jakby ktoś nie chciał się ładnie ubrać , tylko woli chodzić w podarciuchach . Tak mi się to skojarzyło .
[x]
MOSTALPLC 0,38% 13,05 2026-05-19 16:46:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.