Jak ta okazja się przedłuży to wrócimy do 3,00 zł i znowu będzie obrót po 10 sztuk. Swoją drogą to dziwi że perspektywa wysokiej dywidendy i wyniki spółki nie przemawiają do ludzi. Czy to tylko akcjonariusze na tydzień?
Ja to rozumiem. Zbyt długo siedzę na rynku żeby nie znać takich dni. Ale dzisiaj to pogrom na całości. Spółka i tak się wybroniła. Jeszcze trochę trzeba wytrzymać
Na weekend brak chętnych. Nie wiadomo co w ciągu 2 dni się wydarzy. Ale ważne że nie ma spania i jest chęć utrzymania poziomu. Może w przyszłym tygodniu powrót powyżej 4,00. Czas leci i do raportu rocznego i walnego coraz bliżej. A tam mogą być miłe niespodzianki. Czasy trudne ale kasa na rachunku leży.
Ja na tym pokładzie jestem już od lat. W końcu się doczekałem że coś zaczyna się dziać na spółce. Inwestycje w wartość dają wyniki ale to droga przez mękę. Teraz czekam na naprawdę solidne wzrosty
Swoje dobrałem. Jak zwykle bez szaleństwa i podbijania ostro kursu. Nadal sytuacja jest niepewna i nie ma co wchodzić po korek. Coś zawsze wpadnie do worka. Czekam teraz na info ze spółki o walnym i propozycji dywidendy. To może być dobry rok.