• Moto
  • Alert
  • Notowania
  • Kursy walut
  • Centrum Finansowe
  • Bankier.TV
  • Newsletter
  • Zaloguj się
Bankier.pl - Polski Portal Finansowy
  • Rynki
    • Depesze PAP
    • Komentarze rynkowe
    • Kryptowaluty
    • Giełda
    • Kryptowaluty
    • Waluty
    • Gospodarka
    • Surowce
    • Fundusze
    • Narzędzia
    • Wiadomości z rynków
    • Wywiady ze spółek
    • PPK
    • Binance (serwis partnera)
  • Twoje finanse
    Jak zarządzać Twoimi finansami?
    • Tanie konto
    • Oszczędzanie
    • Jak wziąć kredyt?
    • Mieszkanie na kredyt
    • Pożyczki pozabankowe
    • Nieruchomości
    • Moto
    • Ubezpieczenia
    • Emerytury
    • Domowe finanse
    • Narzędzia i kalkulatory
  • Biznes
    • Prowadzenie firmy
    • Podatki i ZUS
    • Płaca i kariera
    • Finansowanie
    • Windykacja
    • Technologia
    • Narzędzia
    • Konta firmowe
    • MamBiznes.pl
  • Porównywarki
    Porównaj produkty finansowe Logotyp Smart.Bankier.pl
    • Kredyty gotówkowe
    • Konta osobiste
    • Kredyty hipoteczne
    • Pożyczki na raty
    • Konta oszczędnościowe
    • Lokaty
    • Karty kredytowe
    • Konta firmowe
    • Promocje bankowe
    • Kredyty firmowe
    • Kantory internetowe
    • Kalkulator OC i AC
    • Ubezpieczenia turystyczne
    • Chwilówki
    • Kredyty konsolidacyjne
    • IKE i IKZE
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Forum
    • Giełda
    • Jak grać na giełdzie?
    • Dzienniki giełdowe
    • Forex
    • Złoto
    • Gospodarka i polityka
    • Jak zacząć inwestować?
    • Banki
    • Chwilówki
    • Kryptowaluty
    • IKE/IKZE
    • ETF
  • Złoto
    • Dodaj wątek
    • Moje posty
    • Obserwowane

Forum

• Giełda
  • Jak grać na giełdzie?
  • Dzienniki giełdowe
  • Forex
  • Złoto
  • Gospodarka i polityka
  • Jak zacząć inwestować?
  • Banki
  • Chwilówki
  • Kryptowaluty
  • IKE/IKZE
  • ETF

Warto wiedzieć

• Regulamin Forum Bankier.pl
  • Zgłoś naruszenie
  • Zgłoś skargę
  • Najczęściej zadawane pytania
  • Podatek giełdowy

Twoje Forum

• Obserwowane wątki
  • Twoje posty

Archiwum

• Podatki
  • Prowadzenie firmy
  • Ubezpieczenia i emerytury
  • Po godzinach
  • Nieruchomości
Forum Złoto powrót do głównego postu
  • Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Kaspermak [37.249.122.*] 2022-02-23 20:42
    Jakie macie zdanie na temat aktualnej inwestycji w złoto? Jak na razie stoi mega dobrze no i w sumie nie od dziś wiadomo, że jest to jedna z bardziej stabilnych inwestycji. Z tego co czytam to najlepiej kupić w Mennicy, chyba że macie coś lepszego do polecenia?

https://gpwatak.pl/inne/zloto-najdrozsze-od-czerwca/ 
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 6
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~giełdziarz [77.91.49.*] 2022-02-23 21:53
    Inwestycja długoterminowa.Kurs systematycznie rośnie.Jeżeli miałbym proponować to 1OZ monety kupowane w Coininwest..Polscy dilerzy typu Mennica czy 79 elementh są o wiele drożsi.Ważne , żeby termin dostawy był jak najszybszy, unikać terminy ok.2-3 tyg.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 2
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: boguslaw1234 [46.134.100.*] 2022-02-25 14:03
    Czemu doradzasz polskie mennice i termin 2-3 tygodnie?
    Ja kupuję w polskich mennicach z terminem nawet 30 dni, ale za to mam taniej 200-400 zł za uncję złota.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 1
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Orzechowskigrzesiek [37.248.179.*] 2022-02-25 09:57
    Złoto zawsze będzie na topie, tylko szukaj miejsc które serio sprzedają złoto i mają m.in. certyfikat
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 0
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Lucyna [79.133.121.*] 2022-02-27 15:29
    Złoto zawsze jest i będzie istnieć dlatego warto inwestować w złoto i na r zarobić. Chcesz kupić złoto w dobrej cenie to polecam Miennica Skarbowa
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 6 1
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~tyssiek [188.241.83.*] 2022-03-01 10:13
    W tych czasach nic nie można uznać za pewne, ale moim zdaniem złoto na pewno warto mieć. Chociaż trochę. Mennica Skarbowa ma dobrą ofertę, jeśli byś chciał kupować aktualnie złoto, w różnej formie. Polecam sobie spojrzeć bo to naprawdę pewne miejsce.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 1
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~spec [79.184.144.*] 2022-03-01 10:17
    Unikaj Mennicy Skarbowej-najwyższe mają ceny.Chojnacki i Kwiecień mają towar od ręki w dobrej cenie,a jak chcesz poczekać to Metale Lokacyjne są tańsze,ale trzeba czekać ok.miesiąca.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 5
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~arek [38.132.101.*] 2022-03-20 11:10
    Właśnie jak dla mnie to jednak Mennica Skarbowa jest najlepszym rozwiązaniem. Lubię robić tutaj zamówienia, dlatego, że nie trzeba długo czekać na dostawę, dodatkowo wybór jest dosyć duży i jak dla mnie jest to zaufane miejsce
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 5 2
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~doniek [146.70.103.*] 2022-03-30 12:59
    Wydaje mi się że nadal jest to najbezpieczniejsza opcja. Mennica Skarbowa ma całkiem dobrą ofertę jeśli chodzi o złoto. Co o niej myślicie? :)
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 0
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [93.174.30.*] 2022-04-17 23:22
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 0
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Opes [109.40.240.*] 2022-04-27 07:17
    Patrząc jak teraz wypadają giełdy, krypto waluty, lokaty i inflacja zdecydowanie złoto i srebro to najlepsze z opcji inwestycji dlatego ja za nadwyżki dobieram w m. skarbowej
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 1 0
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Liszak [89.230.53.*] 2022-05-26 19:27
    Chcesz kupić złoto w dobrej cenie? To polecam zobaczyć do Miennicy Skarbowej tam kupisz złoto za dobre pieniądze.
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 4 0
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~TYP [79.184.239.*] 2022-05-27 18:22
    Dnia 2022-05-26 o godz. 19:27 ~Liszak napisał(a):
    > Chcesz kupić złoto w dobrej cenie? To polecam zobaczyć do Miennicy Skarbowej tam kupisz złoto za dobre pieniądze.

Dobra czyli najwyższa. Olać mennice.

Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 3
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Patryk [31.0.85.*] 2022-06-29 11:41
    No to zakup ze sprawdzonych mennica m.in mennicy skarbowej. Do tego miła obsługa, dobre ceny i terminowość dostaw. Pozdrawiam
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 3 1
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~JA [89.64.84.*] 2022-06-30 15:10
    Kolego złoto będzie taniało. Inflacja w górę. Za kilka miesięcy kupisz 2x taniej niż jest obecnie. Srebro pod koniec roku w górę. Dlaczego? Panele słoneczne UE chce nam wcisnąć!!! A tam potrzebne jest srebro.
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: shortfig [122.173.27.*] 2022-07-01 06:28
    Tak, inwestycja w złoto jest zawsze najbezpieczniejszą opcją. Twoje pieniądze są zawsze bezpieczne w złocie i to najlepszy instrument inwestycyjny.
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Lidia [77.65.117.*] 2022-08-30 11:43
    Złoto cały czas jest w cenie. Zawsze rośnie cena wiadomo jest to proces czasochłonny ale opłacalny. Jeśli chcesz kupić złoto w dobrej cenie to polecam Mennica Skarbowa.
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Lidia [178.235.179.*] 2022-08-30 19:38
    ... zapomnialam dodac, ze za darmo robie lache:)
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~hanula [188.33.248.*] 2022-09-27 06:25
    Tak, moim zdaniem złoto jest chyba najbardziej pewne, szczególnie jeśli ktoś nie zna się jakoś bardzo na inwestycjach. Ja mogę polecić, kupuje od czasu do czasu na Mennicy Skarbowej przez internet i jestem w miarę spokojna o moje oszczędności :)
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Polcia [77.65.117.*] 2022-09-28 15:53
    Moim zdaniem jest to bardzo bezpieczna opcja. Kupisz w Mennicy Skarbowej złoto w dobrej cenie a potem czekasz jak podrośnie do kwoty która będzie ciebie interesować. I potem jak zechcesz możesz sprzedać.
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Bortiz [91.145.156.*] 2022-10-31 07:57
    Według mnie najlepszym kierunkiem tutaj jest mennica skarbowa jeśli chodzi o zakupy u sprawdzonego dealera złota, odnośnie opcji to wygrywają bezpieczne aktywa fizyczne w złotych monetach 1 uncjowych. Polecam!
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~olek [86.106.87.*] 2022-11-18 09:40
    Dla mnie dobrym wyborem okazała się Mennica Skarbowa. Faktycznie tutaj oferta jest dosyć korzystna, ogólnie oferta jest tutaj szeroka, więc na pewno znajdziesz coś dla siebie
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~mennica_skarbowa [91.145.156.*] 2022-11-29 19:36
    Złoto w postrzeganiu wielu osób jest najbezpieczniejszym aktywem od wieku chroniąc oszczędności przed inflacją. Jeśli chcielibyście kupić złote monety oraz sztabki do zapraszamy do naszej Mennicy Skarbowej oraz punktów stacjonarnych w całej Polsce.
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Ta [31.61.185.*] 2022-12-03 06:20
    Ona żeby się ochronić nie można płacić złodziejskich marż
    To wyklucza mennice skarbową
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~monika [185.13.184.*] 2022-12-17 17:55
    Właśnie jak dla mnie to jest dosyć korzystne rozwiązanie. Ja wybrałam Mennicę Skarbową bo jak dla mnie mają oni dobrą ofertę i mam pewność co do jakości metali szlachetnych
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Lesław [77.65.117.*] 2022-12-29 11:36
    Złoto zawsze i jest i będzie więc moim zdaniem inwestycja w złoto to bardzo dobre posunięcie. Polecam w dobrej cenie kupić złoto w Mennicy Skarbowej
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Zon45 [31.0.64.*] 2023-01-03 09:38
    Jeżeli chcesz bezpiecznie inwestować w złote monety to na pewno warto sprawdzić ofertę mennicy skarbowej w której będziecie mogli liczyć na dobre ceny i krótkie terminy realizacji, a także dostępność w punktach stacjonarnych.
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~luiza [149.36.50.*] 2023-01-13 12:10
    Słyszałam, że to jest jednak dobre rozwiązanie. Nawet myślę by zamówić je w Mennicy Skarbowej bo z tego co się zorientowałam to dostawa jest bardzo szybka
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~gottka [5.173.132.*] 2023-01-24 10:11
    Jak ktoś jakoś bardzo nie zna się na inwestycjach, to faktycznie złoto może się okazać najbezpieczniejszą opcją. Faktycznie, też znam Mennicę Skarbową i z niej korzystałam. Bardzo dobra obsługa, nie ma się do czego przyczepić.
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Hodi [31.0.64.*] 2023-02-28 13:34
    Na pewno jest to część bezpiecznego portfela jak obligacje, lokaty i metale szlachetne. Najlepiej cenowo wychodzę złote monety bulionowe 1 uncjowe i możesz je znaleźć w mennicy skarbowej.
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~wiczek [10.102.52.*] 2023-03-03 14:36
    Tak, złoto jest najbardziej stabilne. Myślę, że jeśli ktoś się jakoś wybitnie nie zna na giełdzie, to złoto wiadomo jest lepszą opcją. Lub srebro :) Ja polecam zaglądać na Mennicę Skarbową, chyba najlepsza w internecie oferta jeśli ktoś chce kupić złoto.
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Sandra [89.230.53.*] 2023-03-14 21:44
    Złoto to bardzo dobra inwestycja tym bardziej jak kupisz je w dobrej cenie W dobrej cenie złoto kupisz w Mennicy Skarbowej. Zobacz sam
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Ta [31.61.180.*] 2023-03-15 18:08
    Zobacz tavex i przelicz ile kradną w skarbowej
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Olek [77.65.117.*] 2023-03-17 15:12
    Złoto zawsze rządziło światem i wydaje mi się że będzie rządzić. Na złocie można zarobić. Wystarczy kupić sztabki złota w Mennicy Skarbowej i zobaczysz że za jakiś czas zarobisz na tym
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Ta [31.61.181.*] 2023-03-17 21:35
    Mam nadzieje ze zarabiacie i omijacie złodziejskie marże mennicy skarbowej
    Nie dać się okradać
    Zysk ma być dla was
    Dlatego tavex lub metal market nigdy mennica skarbowa
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Oliwka [77.65.117.*] 2023-03-24 11:11
    Wiele osób kupuje złoto nawet o tym nie niewiesz. A dlaczego? Dlatego że złoto zawsze jest w cenie i jeśli kupisz je w dobrej cenie w Mennicy Skarbowej to za jakiś czas pewne uda ci się sprzedać i zarobić
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Ta [31.61.190.*] 2023-03-28 22:50
    Nie lubię być okradany złodziejskim marżami dlatego leje na mennice skarbowa i kupuje w tavex
    Odpowiedz Zgłoś do moderatora 0 1
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~nadia [185.13.187.*] 2023-04-16 12:54
    Co do złota to słyszałam, że dobrą ofertę posiada Mennica Skarbowa. Faktycznie wybór jest tutaj bardzo duży i przede wszystkim zamówienia są szybko realizowane
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: yavvor [77.254.192.*] 2023-05-20 15:27
    Mennica Skarbowa jeżeli szukasz sprawdzonej inwestycji i nie masz ochoty czekać długo na kruszec, to tutaj mają dostępny towar od ręki. Ceny takie umiarkowane z resztą jak wszędzie, jednak ta dostępność natychmiastowa powinna Cię zainteresować.
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: volax [77.254.204.*] 2023-06-13 12:41
    Dzięki za polecenia! Ta Mennica Skarbowa o której zostało tutaj wspomniane wydaje się, że faktycznie to dobra oferta.
    Sprawdzę i dam znać czy zakup sie udał.
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Nobi [212.8.253.*] 2023-07-31 20:01
    Na pewno wiąże się to z pewnym ryzykiem i też trzeba mieć to na uwadze i warto brać pod uwagę dywersyfikację. Możesz też wcześniej na przykład wybrać się stacjonarnie do mennicy skarbowej i tam tez porozmawiać i sprawdzić jak zakup złota wygląda.
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: kamishka [77.254.204.*] 2023-08-02 11:06
    Wydaje mi się, że na ten moment inwestycja w złoto jest trafnym rozwiązaniem. Mennica Skarbowa ma dobrą ofertę, także zachęcam do zapoznania się. Pełen profesjonalizm u nich i moim zdaniem nawet atrakcyjne ceny za złoto.
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~gośka [185.13.187.*] 2023-09-13 11:48
    A co powiecie na Mennice Skarbową? Wybór jest tutaj faktycznie dosyć duży i co ważne zamówienia są szybko realizowane, więc może jednak to będzie dobry wybór
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~koniek [5.173.138.*] 2023-09-18 15:22
    Tak, złoto myślę że jest bezpieczną opcją. Warto sobie zainwestować w złoto na przykład w Mennicy Skarbowej :)
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~maja [185.13.186.*] 2023-09-19 10:59
    Jeśli chodzi o inwestycje w złoto, uważam, że warto rozważyć Mennicę Skarbową. Mają oni szeroki wybór produktów, a co równie istotne, oferują profesjonalną obsługę, która zawsze służy klientom fachową radą.
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Greg [212.8.243.*] 2023-09-29 15:05
    To już zależy od indywdualnej perspektywy i możliwości, lepiej jest podejmować decyzje inwestycyjne świadomie. Ja jak mam nadwyżkę finansową to zdarza mi się kupić złotą monete, co do wyboru miejsca to możesz sprawdzić m.in mennice skarbową
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Hozi [138.199.21.*] 2023-10-11 19:49
    Na pewno ważna jest dywersyfikacja inwestycji bezpieczne jest złoto fizyczne sprawdź m.in mennice skarbową, ale też obligacje i lokaty.
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~zuzka [185.13.187.*] 2023-10-19 11:49
    Jeśli chodzi o inwestycję w złoto to widziałam, że całkiem dobrą ofertę posiada Mennica Skarbowa. Wybór jest wielki i przede wszystkim zamówienia są szybko realizowane
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~anix [5.173.139.*] 2023-10-24 10:10
    Mennica Skarbowa moim zdaniem jest naprawdę super i faktycznie złoto, to chyba taka najbezpieczniejsza opcja teraz :)
  • Re: Inwestycja w złoto najbezpieczniejsza opcja? Autor: ~Sylwia [89.230.53.*] 2023-12-30 15:26
    Złoto zawsze jest w dobrej cenie i dlatego warto w nie zainwestować. Tym bardziej jak je kupisz w dobrej cenie w  Mennicy Skarbowej
1 2
Następna
  • Kurs Euro
  • Kurs dolar
  • Kurs frank
  • Kurs funt
  • Wiron
  • Przelicznik walut
  • Kantor internetowy
  • Kalkulator wynagrodzeń
  • Umowa zlecenie
  • Kredyt na mieszkanie
  • Kredyt na samochód
  • Kalkulator kredytowy
  • Revolut
  • Winiety
  • Jak grać na giełdzie?
  • Jak wziąć kredyt hipoteczny?
  • Rejestracja samochodu
  • Jak rozwiązać umowę z Orange
  • Program pit
  • Rozliczenie pit
  • pit 37
  • Pit 36
  • Pit 36L
  • Pit 28
  • Pit 11
  • Ulgi i odliczenia podatkowe
  • Koszty uzyskania przychodów
  • Sesje elixir
  • PB weekend
  • RRSO co to jest?
  • Blogbank.pl
  • Promocje bankowe - zgarnijpremie.pl
  • Stopa procentowa
  • SMART Bankier
  • Pieniądze na dowolny cel
  • Wygodne oszczędzanie
  • Prawo i pieniądze
  • Porady w finansach
  • Średnia krajowa 2023
  • Kalkulator zdolności kredytowej
  • Pożyczki na raty
  • Sklep Bankier.pl
  • ePIT
  • O nas
  • Reklama
  • Redakcja Bankier.pl
  • Patronat Bankier.pl
  • RSS
  • Centrum Prasowe
  • Produkty Finansowe
  • Kontakt
  • Zgłoś błąd
  • Mapa serwisu
  • Zarządzanie zgodami
Bonnier Business Polska Bankier.pl – Portal Finansowy – Rynki, Twoje finanse, Biznes Puls Biznesu pb.pl - rynek, akcje, spółka, przedsiębiorca, budżet Pulsmedycyny.pl - Portal lekarzy i pracowników służby zdrowia Smart Bankier.pl - Porównaj oferty pożyczek i kredytów Spotdata - Wizualizacja i analiza danych ekonomicznych Arslege - Platforma do nauki prawa przez Internet

Korzystanie z portalu oznacza akceptację regulaminu. Polityka cookies | Polityka prywatności |