• Cormay Autor: ~Keczek [109.231.62.*]
    To co 100 mln od comraya i wszyscy zadowoleni?
  • Re: Cormay Autor: ~Em [46.134.99.*]
    Dnia 2022-02-23 o godz. 11:25 ~Keczek napisał(a):
    > To co 100 mln od comraya i wszyscy zadowoleni? na samym wstępie - nie mam pojęcia co to comraya ale zakładam w swojej wypowiedzi, że chodzi o Cormay - nie nikt z ciebie nie jest zadowolony, gdyby scp był akcjonariuszem crm to potraktowałbym twoj wpis poważnie ale jest odwrotnie i możemy się wszyscy tylko z tego i z ciebie śmiać

• Re: Cormay Autor: ~Kufel [37.248.163.*]
    Chyba od JSW dla Rafako hihi
    I bardzo proszę o nie odnoszenie się do moich wpisów kolegów trollów i naganiaczy typu krakacz vel srakacz, mendes, scp i tym podobnych dziwnych typów którzy tylko zamęt sieją na forum i obrażają innych uczestników dyskusji
    I bardzo proszę o nie odnoszenie się do moich wpisów kolegów trollów i naganiaczy typu krakacz vel srakacz, mendes, scp i tym podobnych dziwnych typów którzy tylko zamęt sieją na forum i obrażają innych uczestników dyskusji
  • Re: Cormay Autor: ~Jj [78.11.121.*]
    W obecnej sytuacji dobre i to…
  • Re: Cormay Autor: ~Czytelnik [79.184.45.*]
    Jakieś przecieki byly że jednak produkt nie działa i wszystkie wcześniej podawane informacje są fałszywe, że zadowala Cię tak zaniżona wycena?

Było tu kilka dni błogiej ciszy i miałem nadzieję, że do następnych publicznych informacji tak pozostanie ale niestety srajkom zwieracze puszczają po kilku dniach spokoju.
    Tak już tutaj niestety jest, zaraz sie zlecą hieny i będą ujadać... srakacz, mendes, scp i inni
  • Re: Cormay Autor: ~Jak [31.0.89.*]
    Mnie też się podobała ta cisza. Niestety już piszą trzy po trzy
  • Re: Cormay Autor: ~Slay [46.215.29.*]
    Przejmujecie naszą szmatę Cormayową?
  • Re: Cormay Autor: ~QWER [95.160.102.*]
    Wypełzłeś spod granulatu Laurenpeso, Slay?

Było tam zostać
[x]
SCPFL -2,15% 164,00 2025-10-03 17:02:45
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.