życzę wam wzrostów ale póki co zamrożona kasa...Można było przypuszczać, że skoro weszli nowi jest szansa na wzrosty no niestety tak się nie stało...Pozostaje wam już tylko cierpliwość albo wywalenie ze stratą...
dzieciaku nie naganiam..piszesz o leszczach a sam nim jesteś...Żałosne jest to, ze nie jesteście w stanie zebrać tych 16 tyś szt na s...Masakra...To niecałe 6 tyś zł...
Nie naganisz to co tu niby robisz,siedzisz dniami i nocami.Nikt o zdrowych zmysłach nie siedzi na spólce która mu sie nie podoba a wiec powody są dwa.Albo chory albo naganiacz.Stawiam na to drugie.Co do piszących pozytywnie.Pokazują infa i do tego przede wszystkich słuzy forom.Twoim problemem jest to ze nie masz nic negatywnego do pokazania wiec wkółko spamjjesz
sam jesteś leszczem...nie macie żadnej siły o niczym nie decydujecie...niech was tak przetrzyma z miesiąc z tym zleceniem , to i tak nie uzbieracie aby to wciągnąć...O czym mowa...
oczywiście, że decyduję...nie gram na takich szrotach :) i nie mam problemu zamrożonej kasy i nie rozmyślam o 2 zł ...dziesiątki takich już tu o tym marzyło...I poszli z płaczem...
I do kogo ra gadka p.j.acu.Myslisz ze ci taniej sprzedam,hehe.Nigdzie mi sie nie spieszy.Wzrosty mogą byc w kazdej chwili a takie p.j.ce jak ty będą wyc z peronu.Tyle w temacie a teraz mozesz mi pogadac do d.p.
Moim zdaniem nie ma co ulegac panice.BVT działa w takij branzy ze obecna sytuacja nie wyrzadza szkody BVT a nawet wrecz przeciwnie.Do tego jest umowa z PKP Inercity na 4 lata