• HR Autor: ~Mario [94.31.104.*]
    Dzisiaj nowy sezon HR rankingi mikropłatności już pierwszgo dnia mocno się pną jutro powinniśmy zobaczyć rekordowe wyniki w wielu krajach ( zachęcam do sprzedaży po 16 pln znawcuf)
  • Re: HR Autor: ~Tfukanalio [77.255.193.*]
    Kto mądry wywalił śmiecia dawno,papier bez życia,papier bez polotu,zwykły kiosk z kondomami w kaczystanie.
  • Re: HR Autor: ~Boombelek [89.66.225.*]
    Zawsze na początku sezonu jest wystrzał. Ale jak długo się utrzyma? Jako doświadczony grajek informuje , że HR będzie gra typu Play to earn.
  • Re: HR Autor: ~Mario [94.31.104.*]
    Tylko wystrzały są na coraz wyższym poziomie i dłużej trwają
  • Re: HR Autor: ~Mario [46.189.28.*]
    Gra się świetnie rozwija i w ciągu roku będzie w pierwszej 100 w najważniejszych krajach w mikropłatności, systematyczne zbieranie powoli kończę około 94% planu. Kurs jest dla mnie zbawieniem, nie lubię kupować na wzrostach. Imo
  • Re: HR Autor: ~Mario [31.0.62.*]
    Dzięki takiemu kursowi żeby zrealizować 10x bagger nie będę musiał sprzedawać za 200 pln jak wcześniej planowałem tylko za 150-160 pln
  • Re: HR Autor: ~Boombelek [89.66.225.*]
    Niestety na e mogę się z Tobą godzić co do tempa rozwoju. Hunting Clash był dużo wyżej na tym etapie rozwoju. Zerknij na Unsolved od Artifex Mundi. Tam nie ma wystrzałów. Sądzę, że do maja rzebije HR.
[x]
BOOMBIT -0,60% 6,62 2025-09-25 16:40:39
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.