• powinniśmy kosztować 6 zł Autor: ~Rafał [85.221.137.*]
    ale spokojnie po wynikach 18 marca i przejęciu spółki tyle będzie
  • Re: powinniśmy kosztować 6 zł Autor: ~marian_koniuszko [95.44.69.*]
    buahahahahahaahahhahaha :D
  • Re: powinniśmy kosztować 6 zł Autor: ~Rafał [85.221.137.*]
    Marian nie załapał się na akcje poniżej 2 zł i teraz zaczyna trollować? :) Jak oczywiście tylko dbasz o nasze pieniądze to nie musisz. Wiemy jaki skarb mamy w portfelu i że ta branża w najbliższym roku na sytuacji gospodarczej zyska najbardziej :)
    Dnia 2022-03-05 o godz. 09:49 ~Rafał napisał(a):
    > Marian nie załapał się na akcje poniżej 2 zł i teraz zaczyna trollować? :) Jak oczywiście tylko dbasz o nasze pieniądze to nie musisz. Wiemy jaki skarb mamy w portfelu i że ta branża w najbliższym roku na sytuacji gospodarczej zyska najbardziej :)

buahahaahaha brednie lepsze niż w ruskiej telewizji o witaniu ruskich wojsk kwiatami
    18 marca raport i zobaczymy kto się będzie śmiał (raport będzie bardzo dobry a podnoszenie stóp procentowych będzie widoczne dopiero w raporcie za 1Q). Wszystkie firmy z branży generują rekordowe zyski
    Dnia 2022-03-05 o godz. 16:10 ~Rafał napisał(a):
    >a podnoszenie stóp procentowych będzie widoczne dopiero w raporcie za 1Q). Wszystkie firmy z branży generują rekordowe zyski

buahahaahaha widzę że ty masz fajne pojęcie o ugodach, specyfice egzekucji (zwolnienia itp), ty zwyczajnie o tym wiesz wielkie G i se w tym łebku wyobrażasz, że jak tylko stopa procentowa wzrośnie, to wyniki strzelają :D no tak, firmie koszty nie rosną co nie?

po co tu jesteś? po ile chcesz kupić? Oczywiste jest, ze jeżeli zawracasz sobie głowę by tu pisać to interesujesz się spółka po co?
    Dnia 2022-03-06 o godz. 13:20 ~Rafał napisał(a):
    >to interesujesz się spółka po co?

zerknąłem z ciekawości po twoich bredniach że chcą przejąć bankruta :D

kogoś chcą przejąć bo był raport, a że KME to tylko moja spekulacja bo tam i tu jest Moska... może chodzi o kogoś innego?
  • Re: powinniśmy kosztować 6 zł Autor: ~Jatek [91.192.199.*]
    Też myślałem o KME, lecz mam nadzieję, że będzie to spółka spoza NC a nawet spoza granic PL
    jest napisane spółka akcyjna więc z PL ale mogąca działać na rynkach zagranicznych. Czy notowana czy nie tego też nie wiemy tak samo jak nie wiemy co to za spółka... może BVT? Tam większościowy sypał ostatnio i może chce się pozbyć pakietu?
[x]
KANCELWEC 1,80% 1,70 2025-12-03 09:13:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.