• Jakiś leszczyk nie wytrzymał i oddał ? Autor: ~JordanB [89.65.13.*]
    Słabi muszą odpaść takie jest prawo natury... Ktoś nie wytrzymał i oddał robią przy okazji małą przecenę :)
  • Re: Jakiś leszczyk nie wytrzymał i oddał ? Autor: ~Hahahaha [37.225.26.*]
    Przecena w jeden dzień 15-16 % to jest mała?
    Na jakim świecie żyjesz?
    Warren Buffett ma zysk roczny średnio ok 20 procent a Ty piszesz,że 16 procent to jest mało?
    Nie dziwię się,że jesteś na tej spółce a nie na jakieś normalnej
  • Re: Jakiś leszczyk nie wytrzymał i oddał ? Autor: ~JordanB [89.65.13.*]
    Powiem ci twoja stała obecność, komentowanie każdego wątku, zakładanie wielu nowych wątków, zmiana nicków z tego samego IP itp itd pokazuje, że jesteś zwykłym najemnikiem, który ma na celu nagonić wszystkich możliwych zainteresowanych na sprzedaż bądź odstąpienie od pomysłu kupienia akcji tej spółki, jak widać twój zleceniodawca jest tak zdesperowany, że idzie nawet na prymitywne naganianie na spadki jakie są oferowane przez twoją bardzo skromną osobę :) Tak więc to wszystko oraz możliwości i rozwój spółki pokazują, że to bardzo dobra cena za akcje tej spółki :)
  • Re: Jakiś leszczyk nie wytrzymał i oddał ? Autor: ~Hahahaha [37.225.47.*]
    Haha
    Skoro tam myślisz to czemu nie kupujesz?
    Przecież za chwilę ma być 40 zł a kręci się w okolicach14-15 zł czyli 30 % wartości
    Kupuj,kupuj dywidenda będzie 5-10 lub 15 zł
    Haha
    Cyrk jedzie
    Widzisz jesteś na tak prymitywnie niskim poziomie, że nawet nie potrafisz się do niczego odnieść, tylko non stop dodajesz te same dziecinne wpisy :) jesteś bardzo mało wiarygodny, a częstotliwość twojego bełkotu przelewanego na tym forum pokazuje tylko poziom twojej desperacji :)
  • Re: Jakiś leszczyk nie wytrzymał i oddał ? Autor: ~Alex [176.221.120.*]
    To nasza maskotka tego forum. Czasami juz tak się zapętla że zaczyna pisać sam ze sobą jak mu ktoś przestaje odpisywać. :-)
  • Re: Jakiś leszczyk nie wytrzymał i oddał ? Autor: ~Hahahaha [37.225.47.*]
    Jordan Ty na pewno masz wysokie Ego skoro bierzesz nick po kimś.
    Czy ja Ci zabraniam kupować akcje NWAI po 40 zł,?
    Ja nie chcę ich ruszać nawet po 5 zł
    Chyba o swojej desperacji piszesz bo ja nigdy nie zamierzałem ani nie zamierzam kupić akcji Nwai
    Mam tutaj ubaw po pachy gdy widzę,że ktoś zakupem 1-2 akcji bo podbija cenę o 7-8 procent
    Na normalnej spółce trzebaby przezucic kilkaset tysięcy akcji ,żeby tak zmienić kurs a tutaj jedna akcja
    Zakup kilku tysięcy akcji i już mamy podniesienie kursu o prawie 100 procent z zawieszeniem 2 razy kursu w przeciagu1,5 godziny
    Ubierają ostatnio Was raz na miesiąc podbiciem,cieszycie się jak dzieci.Hura optymizm ,już widzicie 40-50 zł a po kilku dniach znowu baza 13-14 zł
    Zabawa w kotka i myszkę
    A ulica cieszy się przez chwilę a potem szara rzeczywistość
    widzisz, problem polega na tym, że twój poziom rozwoju oraz inteligencji koliduje z logicznym myśleniem, czytaniem ze zrozumienie, nie mówiąc już o czym takim jak konstruktywna odpowiedź.... nie znam żadnej normalnej osoby, która całymi dniami przesiaduje na forum danej spółki nie posiadając jej walorów, fetysz ? a może jednak desperacja w nagonce ? dużo płaca za te prymitywne wpisy ? pewnie jedziesz hurtem, bo za taki bełkot za wiele ci nie płacą :) już kiedyś miałeś napisane jak się podniecałeś w stylu dziecka przy wacie cukrowej, żebyś zaniżył ten kurs poniżej 10 zł, ale problem w tym, że jedyne co możesz to popisać i to bez żadnego większego wkłady w dyskusję, bo niestety intelektualnie dryfujesz gdzieś na oceanie bełkotu :)
[x]
NWAI -0,85% 23,30 2025-11-14 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.