Moim zdaniem udana premiera, nadal stabilna dzienna liczba graczy. W tym momencie ponad 200. Oczywiście nie jest to hit, bo i nie miał być. Ta gra ma się tak sprzedawać w długim terminie, stabilnie, przynosić cashflow na operacje. Długi ogon sprzedaży. A gdzie jeszcze dodatki, nowe modele, ulepszenia, 3D i inne rzeczy które mogą się zadziać z tą grą. To jest gra na lata, dosłownie. Kursu nie ma co komentować, bo na niskich obrotach można dużo rzeczy zrobić, uciekają prawdopodobnie fani szybkiego zarobku a odbierają długoterminowi, np ja. Tylko ja nie skupuję z arkusza, ustawiam się nisko i czekam na desperatów.
Pozdrawiam długoterminowych akcjonariuszy.
PS. Czy ktoś się orientuje co z funduszem Chiswick? Wiem, że byli pod progiem, ale chyba od 2020 nie było o nich słychać.
dobrze napisałeś "poważna inwestycja" problem z tym że Spółka nie jest poważna od 2018 roku nie zarobiła ani grosza, ślizga się tylko za pieniądze akcjonariuszy ale do czasu nosił dzban wode puki sie ucho nie urwało :-) teraz bajka dobiega końca dług u Wydawcy dalej nie spłacony, gra na liscie stama wypadła z 1wszej 500tki i bez promocji raczej nie wróci a i recenzji przybywaja aptekarskie ilości ... tym czasem kółko rożańcowe ma się dobrze hehe ps: Titanic też tonał powoli
Jak tonie powoli to jest szansa ucieczki, a z szybko spadającego samolotu jak uciekniesz? Szukaj sobie dalej szybkich pieniędzy na newconnect. Wróżę świetlaną przyszłość z wyzerowanym kontem maklerskim. Koniec dyskusji bo nie masz nic ciekawego do powiedzenia, odnosisz się do raportów przed wydaniem Model Builder, a decydujące będą nadchodzące raporty. Jak chcesz analizować przeszłość to zostań historykiem, a nie inwestorem.
Poza tym po co tutaj siedzisz skoro jest tak źle? I to każdego dnia tutaj zaglądasz. To dopiero paradoks, hm?
odnoszę się tylko do publicznych dostępnych informacji, miejsce na liście Steam, liczba i przyrosty recenzji, ilość grających, tendencje każdy to wszystko może łatwo sprawdzić
Są podręczniki i podręczniki... Nieustająco ignorujesz jakiś czas postawione ci pytania. https://www.bankier.pl/forum/temat_re-185-miejsce-na-steam,52870763.html
Żeby zamknąć temat Model Builder dużym sukcesem nie będzie bo to gra dla dojrzałego gracza w niszowym klimacie. Ale firma gry potrafi robić i nie jest wydmuszką. Jeśli to przetrwa to Dog Trainer może być dużym sukcesem, bo to gra dla dzieci - co dziecku nie kupisz ? i dlatego "stary gracz" będzie tu z nami siedział jeszcze parę lat. Pieniądze w gaimingu robi się na dzieciach: Fortnite versus Sniper Ghost Warior
no niestety mnie nikt nie opłaca :-( za to rozumiem że jestes kolejny opłacanym akcjami po 10 groszy (tzw. pakiet motywujacy) rzecznikiem/naganiaczem Spółki ps: za wybitne wpisy można awansować na ministra propagandy?