• J. Płocica - były prezes Cormaya Autor: ~B921 [79.110.201.*]
    To człowiek, który doprowadził firmę Cormay praktycznie do bankructwa - za jego kadencji żaden projekt realizowany przez spółkę nie ujrzał światła dziennego. W mojej ocenie człowiek ten jest niewiarygodny. Miały być wielkie plany, ambicje, a skończyło się na tym, że spółka nadal traciła pieniądze. Jego obecność w VRG nie wróży nic dobrego - warto przypomnieć, że to on sprzedał firmę Zelmer...

Co się stanie ze spółką i jej wartością, jak zacznie mataczyć z majątkiem i działalnością biznesową?

Oczywiście pan Prezes brał swoje kilkudziesięciotysięczne wynagrodzenia.

A teraz jest w VRG... SKANDAL.
  • Re: J. Płocica - były prezes Cormaya Autor: ~bob [188.146.239.*]
    Vrg nie robi nic innego tylko karmi prezesów, szmata nawet nie wróciła do wartości z przed covif, To mówi samo za siebie , 4 to szczyt możliwości smiecia
  • Re: J. Płocica - były prezes Cormaya Autor: ~Azbesciaknaiwniaku [77.255.193.*]
    Piszę od miesięcy że to kanalia Azbesciak za to bredzi o potencjale ha ha ha
  • Re: J. Płocica - były prezes Cormaya Autor: ~Azbeściak [77.65.112.*]
    Słodko, lepiej żebym siedział bo jestem naiwny czy ty bo liczysz na to że odrobisz kasę mimo że nie odrabiasz? Widzisz, ja jestem cały czas na plus.
  • Re: J. Płocica - były prezes Cormaya Autor: ~Vrgpartyjnysyf [77.255.193.*]
    Spółeczka do karmienia partyjnych koleżków,jeden czort który złodziej ją będzie dojił śmueć nie papier wywalam śmiecia PKC z rana
[x]
VRG 0,00% 4,60 2025-10-24 16:43:47
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.