• Rzeczywistość Autor: ~Ty [31.0.78.*]
    Nie rozumiem dlaczego ludzie tu atakują innych gdy Ci martwią się o to co się dzieje. Ja jak i pewnie większość tu wchodzących chciałaby by wszystko się wreszcie poukładało ale aktualnie jest słabo. Ludzie z mrg pewnie przeglądają to forum i widza ze mniejsi akcjonariusze się nie przejmują tym co się dzieje i piszą sb bez podstaw ze jest wspaniale. Jeśli ktoś z mrg to czyta to wiedzcie ze kazdy akcjonariusz martwi się o to co się dzieje i powinniście coś zrobić ratować. Może i można dac w upadłość spółki ale co dalej juz teraz pracownicy i ludzie oszukani przez sklepy się skrzykują gdzieś i chcą nagłaśniać. A gdy zrobi się głośno wtedy organy napewno wezmą się za ukaranie ludzi ktorzy doprowadzili do tego bo sklep się zamyka gdy nie można realizować zamowien a nie po tak długim czasie upadłość spółek to juz bedzie tak naprawdę tylko ostatni zapalnik. I wtedy bedzie juz taki PR ze nawet inne rodzaje działalności nie będą miały sensu a my akcjonariusze oberwie na samym końcu. Dlatego jest jeszcze czas by to wszystko ogarnac i mrg powinien to jak najszybciej zrobić, a pisząc tu na forum ze jest wspaniale napewno do tego ich nie przekonamy
  • Re: Rzeczywistość Autor: foriuss [5.173.153.*]
    Niestety , chciałbym żeby było najlepiej wejście większościowego akcjonariusza z tematem na którym się znają i rozkręcenie kursu na 2 zł 5Groszy , ale obawiam się może być w drugą stronę. Nic się nie wydarzy , po raporcie rocznym RN nie przedłuży swoich kontraktów i zostanie nam Pan Boruc z zarządu .. i kilka stron bez możliwości składania zamówień jak to obecnie ma miejsce. Życzę wszystkim powodzenia i miejmy nadzieję że mają pomysł i chęci na działanie . Proszę o rzeczowe opinie, a nie oskarżanie że ktoś zaniżył kurs 1000 akcji. Ja nie sprzedaje i nie kupuje to co chciałem to mam od dawna. Pozdrawiam
[x]
MERLINGRP -6,85% 0,17 2022-06-01 02:00:00
2026-05-07
Korekta raportu okresowego
2026-05-06
Raport roczny
Raport roczny
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.