Duzi uciekają. Ta spółka to jakiś giełdowy żart...trudno spieniężyć nawet kilka tyś złotych kapitału. Już zaczęła się nagonka, że 1,4zł to będzie okazyjna cena. Nie będzie. Tam dopiero zacznie się dystrybucja.
Tylko zaślepieni wyznawcy powinni kupowac Infre i codziennie z nabożnym podziwem patrzeć jak kurs obsuwa sie w czeluście czerwieni. Nieubłaganie zmierzając ku cenie godziwej czyli 1,2-1,40 Myślący i rozsądni pozbyli sie śmiecia i czekaja z radościa na tanie zakupy
"Tylko zaślepieni wyznawcy powinni kupowac Infre i codziennie z nabożnym podziwem patrzeć jak kurs obsuwa sie w czeluście czerwieni. Nieubłaganie zmierzając ku cenie godziwej czyli 1,2-1,40 Myślący i rozsądni pozbyli sie śmiecia i czekaja z radościa na tanie zakupy"
A tyle było krzyków i pohukiwania , że 10 mało ! Gdzie ci nawiedzeni, co z taka butą nawoływali do kupna jak było po 2,0 ? szczena opadła i głos zamarł z bezsilnej złości, że jest taniej i bedzie jeszcze taniej
Fakt pospieszyłem się. Nie wyczułem , że będzie spadało dalej. Obawiam się , że zejdzie na 1,00 Dostałem fangę w nos. Boli ! To balon i teraz trudno będzie z tego wyjść bez straty