na szczycie to ty jestes, ale swojej głupoty zloto nie sluzy do spekulacji tylko zabezpieczenia srodkow w czyms co utrzymuje wartosc nabywcza zlota sie nie kupuje na miesiac tylko na lata i o jakim szczycie piszesz? biorac pod uwage sile nabywcza (korekta o inflacje) to zloto znacznie drozsze bylo chocby w 2011 drogi to jest wirtualny bitcoin ktory w 12 lat urosl ... 87 milionow razy xdxdxdxd a nie zloto, ktory nigdy w historii nie zaliczylo nawet czegos co moznaby uznac za namiastke banki spekulacyjnej...stety lub niestety
No to można dokupić, ja staram się lokalne dołki łapać i jak widze okazje to zawsze jakaś inwestycja w m. skarbowej wpada czy to uncja, albo mniejsze sztabki jak budżet pozwala :)
W mojej opinii warto poświecić wiecej uwagi na mennice skarbową, dobry wybór i rozbudowana oferta złotych monet uncjowych i sztabek. Do tego sprawne realizacje, pozdrawiam
Zawsze jest czas na zakup złotych monet, jeśli chcesz uśredniać ceny to na pewno poszukiwania warto rozpocząć od sprawdzonych dealerów złota, jak mennica skarbowa.
A teraz ponownie rośnie, także warto uśredniać cenę przy zakupie bo długoterminowo myślę, że wyjdziemy na dobre. Odnośnie wyboru miejsca do zakupu to jednak ja nadal stawiam na sprawdzonego dealera od lat, czyli mennice skarbową.
Złoto warto w długim terminie kupować i dywersyfikować portfel inwestycyjny, jak chcesz poczynić pierwsze inwestycje w złote monety to możesz się na przykład do mennicy skarbowej wybrać stacjonarnie i też doradzić co i jak.
Myślę, że może spodobać ci się oferta jaką posiada Mennica Skarbowa. Faktycznie mają oni dosyć atrakcyjną ofertę i przede wszystkim realizacja zamówienia jest bardzo szybka
Ja wolę uśredniać, odnośnie samych zakupów to jednak idę w kierunku złotych monet bulionowych z wielkiej szóstki. Odnośnie samych zakupów zapoznaj się z ofertą mennicy skarbowej, pozdrawiam
Jeśli chcielibyście kupić metale szlachetne złote i srebrne sztabki oraz monety to zapraszamy do zapoznania się z ofertą naszej Mennicy Skarbowej w której będziecie mogli skutecznie oszczedzać i jednocześnie bezpiecznie lokować oszczędności na długi termin.
Dla mnie lokalne dołki to opcja na dokupienie, plusem jest że u takich dealerów złota jak mennica skarbowa jednak ta cena też się obniża jak jest mniejsza cena na rynku.
Jeśli chodzi o złoto to widziałam, że świetną ofertę posiada Mennica Skarbowa. Ogólnie metale szlachetne są bardzo porządne, do tego dostawa jest praktycznie od ręki
Mówisz, że czekasz z kupnem, a gdzie kupujesz zazwyczaj? Mennica Skarbowa oferuje coś ciekawego, dlatego możesz sobie tutaj zerknąć, jak wyczujesz dobry moment to daj znać, ponieważ też chcę zainwestować i czekam.
Poczekaj jeszcze trochę i sprawdź ofertę Mennicy Skarbowej u nich w dobrej cenie mozna pozyskac towar czesto i od razu a nie z konieczna czekania na odbiór.
Można też ten czas wykorzystać na zakup w dołkach, odnośnie miejsca do zakupu fizycznie jak chcesz się wybrać osobiście to na przykład w mennicy skarbowej bo są w większości miast wojewódzkich.
Co do zakupu złota może warto sprawdzić ofertę jaką posiada Mennica Skarbowa? Tutaj wybór jest naprawdę wielki i przede wszystkim obsługa fachowo podchodzi do klientów
Najważniejsza jest dywersyfikacja i dopasowanie portfela inwestycji pod swoje potrzeby oraz możliwości. Odnośnie miejsca do zakupu można wybrać się do kilku dealerów złota i sprawdzić oferty na przykład w m.skarbowej
Wydaje mi się, że dobrym wyborem będzie Mennica Skarbowa. Sama zastawiam się nad tym by kupić tutaj złoto i z tego co widziałam to oferta jest naprawdę dobra