Ta spółeczka to swietna nauczka dla początkujących inwestorów w przepoconych skarpetach chciwie szukajacych szybkich zarobków. Panowie ubrali naiwnych niemal wzorcowo. Patrzec i uczyć sie jak można szybko stracić majatek ! INFRA jest super !
A to dla wszystkich co zostali na weekend z akcjami : Przywódca Białorusi Aleksander Łukaszenko spotkał się dziś z prezydentem Rosji Władimirem Putinem. — Nauczymy ludzi, jak toczy się wojnę. Od tego nie ma ucieczki — stwierdził Łukaszenko. Zapowiedział też dalsze manewry wojskowe z Rosją.
Ale się produkujesz, po co!!! człowieku mam blisko 100 k akcji i nie oddam!!!! zacznę sprzedawać małymi krokami od 10 zeta !! zrozumiałeś, jestem tu większościowym akcjonariuszem !!!! pionku bez akcji.
Dopóki tacy jak ja nie zaczna kupowac to możesz sie podcierac swoimi akcjami , bo tyl sa warte. Nie ma popytu to nie ma wzrostu c hłopcze ! Nauka kosztuje akle pierwsza lekcje masz za darmo bo i tak nie stac cie na zapłate za doradzanie cienki siu ku
Skoro nie masz zamiaru kupować jak mówisz i uważasz, że lud się ubrał to po kigo tyle zachodu z Twojej szanownej strony na tematach infry ??? Czy ty szanowny pisaczu liczysz na jakąś jeszcze głębszą korektę ???