• Jest super Autor: ~Mercik [5.173.121.*]
    Ta spółeczka to swietna nauczka dla początkujących inwestorów w przepoconych skarpetach chciwie szukajacych szybkich zarobków.
    Panowie ubrali naiwnych niemal wzorcowo.
    Patrzec i uczyć sie jak można szybko stracić majatek !
    INFRA jest super !
  • Re: Jest super Autor: ~Mercik [5.173.121.*]
    A to dla wszystkich co zostali na weekend z akcjami :
    Przywódca Białorusi Aleksander Łukaszenko spotkał się dziś z prezydentem Rosji Władimirem Putinem. — Nauczymy ludzi, jak toczy się wojnę. Od tego nie ma ucieczki — stwierdził Łukaszenko. Zapowiedział też dalsze manewry wojskowe z Rosją.
  • Re: Jest super Autor: ~observer [178.36.31.*]
    Ale się produkujesz, po co!!! człowieku mam blisko 100 k akcji i nie oddam!!!! zacznę sprzedawać małymi krokami od 10 zeta !! zrozumiałeś, jestem tu większościowym akcjonariuszem !!!! pionku bez akcji.
  • Re: Jest super Autor: ~Mercik [5.173.121.*]
    Dopóki tacy jak ja nie zaczna kupowac to możesz sie podcierac swoimi akcjami , bo tyl sa warte.
    Nie ma popytu to nie ma wzrostu c hłopcze !
    Nauka kosztuje akle pierwsza lekcje masz za darmo bo i tak nie stac cie na zapłate za doradzanie cienki siu ku
  • Re: Jest super Autor: ~kkkkk [91.212.223.*]
    Daj znać jak zaczniesz kupować , albo jak zmieni kierunek - dzięki
  • Re: Jest super Autor: ~ktoś-1 [87.101.35.*]
    Skoro nie masz zamiaru kupować jak mówisz i uważasz, że lud się ubrał to po kigo tyle zachodu z Twojej szanownej strony na tematach infry ??? Czy ty szanowny pisaczu liczysz na jakąś jeszcze głębszą korektę ???
  • Re: Jest super Autor: ~observer [45.158.109.*]
    Gawędziarze bez akcji. Jeżeli kupią to ja swoje pakiety sprzedaje. Wstyd dla Infry, jak takich będziemy mieć w akcjonariacie.

[x]
INFRA 2,94% 2,10 2025-12-18 15:40:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.