widziałeś mój wpis o akumulacji i dystrybucji i porównanie wskaźnika i z wykresem? to się dzieje, tylko bardzo umiejętnie, zastawiają arkusz kilkoma zleceniami jeden po drugim na kilkanaście tysięcy akcji łącznie i w taki dzień przy takim sentymencie wystarczy :) ludziom puszczają nerwy, tracą cierpliwość i wywalają za pół darmo, większość pewnie ze stratą :)
Dnia 2022-02-18 o godz. 15:16 ~Aleksander napisał(a): > widziałeś mój wpis o akumulacji i dystrybucji i porównanie wskaźnika i z wykresem? to się dzieje, tylko bardzo umiejętnie, zastawiają arkusz kilkoma zleceniami jeden po drugim na kilkanaście tysięcy akcji łącznie i w taki dzień przy takim sentymencie wystarczy :) ludziom puszczają nerwy, tracą cierpliwość i wywalają za pół darmo, większość pewnie ze stratą :)
To tylko moje przeczucie że jeszcze tu zejdą z ceną do 8-9zł za akcje. Otocznie nie pewne a rynek dyskontuje przyszłość .A przyszłość nie napawa optymizmem.
Dnia 2022-02-18 o godz. 22:08 ~Misterspekuła napisał(a): > > To tylko moje przeczucie że jeszcze tu zejdą z ceną do 8-9zł za akcje. > Otocznie nie pewne a rynek dyskontuje przyszłość .A przyszłość nie napawa optymizmem. >
Kurde, jak tak spadnie to chyba będę musiał sprzedać nerkę.
Dnia 2022-02-19 o godz. 08:29 ~Makler napisał(a): > Dnia 2022-02-18 o godz. 22:08 ~Misterspekuła napisał(a): > > > > To tylko moje przeczucie że jeszcze tu zejdą z ceną do 8-9zł za akcje. > > Otocznie nie pewne a rynek dyskontuje przyszłość .A przyszłość nie napawa optymizmem. > > > > Kurde, jak tak spadnie to chyba będę musiał sprzedać nerkę. No wiesz co bez przesady chyba nie wydałeś ostatniego grosza na akcje ACTION. Ja tam na razie czekam i obserwuje jak zejdą do 9zł . to kasa przygotowana do wejścia .
Dnia 2022-02-19 o godz. 17:06 ~marzal napisał(a): > No taki żeby zasiać strach aby wywalali papier, no bo przecież ponoć bedzie jeszcze taniej. Tylko się zastanawiam czemu te 9 czy 8, a nie lepiej 5, 6
A chociaż sobie zobacz na wykresie linia sinego wsparcia znajduje się właśnie na tych 8-9zł. Kolejne zejście i mocna lina wsparcia to 4zł. Pisze tu o technicznej analizie . Natomiast trzeba brać jeszcze pod uwagę inne czynniki rynkowe .