Rok temu o tej porze już zamilkłeś. A ja Ci przypomnę jak kpiłeś z akcjonariuszy przy 30 gr. A co było potem ... to masz przykład. Ktoś kto kupił sobie 20tyś akcji po 30 gr / wartość 6 tyś / mógł sprzedać spokojnie po 2,5 zł / wartość 50 tyś / . Inwestując 6 tyś można było wyciągnąć spokojnie 50 tyś i więcej.
Jaki było ryzyko? ... 6 tyś, przecież to drobne i teraz jest podobnie. Kupuj na strachu, sprzedawaj na euforii kolego, a Twoje głupawe wpisy tylko to potwierdzają.
To też nie do ciebie adresuję moje głupie dowcipy. Ta spółka to pustak. Granie tymi akcjami to ruletka. Niektórzy wygrywają , większość przegrywa. Zarobiony jest tylko właściciel salonu gry. Ty jako świadomy inwestor poczytaj sobie analizy techniczne i fundamentalne a nie bełkot bankiera.
Na fundamentach też ludzie tracą ... allegro, jsw, mercator, biomet itd. I to tracą bardzo poważne pieniądze. Najważniejsze to dobrze kupić i dobrze sprzedać, a to niewielu potrafi. Wydmuszki dają ponadprzeciętne stopy zwrotu / jak dobrze kupisz /. Wydmuszki kupujesz np. za 5 tyś ,a fundamenty za 50tyś i więcej.
"Ty jako świadomy inwestor poczytaj sobie analizy techniczne i fundamentalne a nie bełkot bankiera."
Analizy technicznej to mogę uczyć Ciebie :), a " bełkot bankiera "... psychologia tłumu się kłania, to istotny czynnik przy zakupie i sprzedaży.