Dnia 2022-02-18 o godz. 11:13 ~MarcinSwinger napisał(a): > Tak obiecująco co ty gadasz marxin ..spółka bez potencjału zrobimy ci tu taka masakre jak ty u nas na drago...ś..u
Wasza zdolnosc łączenia kropek jest fascynująca. Ale ja nie o tym. Doswiadczenie i zaobserwowane dyskusje na bankierze mówia mi, że aktywność trolli spadkowych szkalujacych BKD należy łączyć nie z merytoryką, a jedynie ze zwykłą prostacką zorganizowaną zawiścią (https://www.bankier.pl/forum/temat_re-winter-survival-simulator-premiera-coraz-blizej,52986597.html) ze strony nieudacznikow z drago, ktorzy w wyniku powaznych brakow warsztatowych zapedzili sie sami w kozi rog i szukaja winnych. Typowe dla przegranych. Kolejnymi wpisami takimi jak od MarcinSwinger tylko sie pograzacie. Podpowiem - efekt bedzie odwrotny do zamierzonego. Zatem zapraszam i bardzo chetnie zobacze kolejne ataki z waszej strony. Nie maja one znaczenia bo karty sa juz rozdane (na drago zreszta tez).
Tak tak hipokryto jako swagger robisz tam szambo i obrażasz wszystko i wszystkich spamujesz a teraz piszesz takie bzdury. Jestes juz rozmkniniony marcipku. Tu wisisz i lukrujesz a tam kłamiesz żeby obrydzic spółkę i tanio kupić. Nie masz żadnego wpływu na kurs możesz sobie poklapać. Wis tu sobie i dyndaj a tam skończ spaming juz screeny poszły do drago i zobaczymy dalej.
Widac ze swagger i kosiarz to jedna i ta sama zaklamana rura juz choćby po stylu pisania a tym obrazaniem akcjonariuszy drago tylko to potwierdzasz bo takie szczury jak ty nic innego nie potrafią. Napisałem ci ze zrobimy ci tu szambo a ty piszesz o łączeniu kropek? Aleee to jest dzban ten marcinek ahahahah