• rozczarowanie Autor: ~giełdak [46.204.85.*]
    wynki nie najgorsze kurs leci na leb i szyję czy tak musi być akcjinariusze są o słabych nerwach czy nie lepiej przeczekać będzie lepiej
  • Re: rozczarowanie Autor: ~OBSER [46.205.144.*]
    Raport kwartalny ok. Spółka zakupiła dość sporą ilość kontenerów, stąd wzrost zapasów. Niestety na takim rozchwianym rynku gdzie co chwila pojawia się temat konfliktu zbrojnego Rosja vs Ukraina nie ma co liczyć na wzrosty. Ciężko z płynnością na szerokim rynku , a co dopiero na NC. Trzeba po prostu sobie na razie odpuścić, dopóki nie uspokoi się sytuacja na Ukrainie nie mamy co liczyć na jakiekolwiek wzrosty.
  • Re: rozczarowanie Autor: ~abc [88.156.77.*]
    Tu trzeba się zgodzić. Po prostu trzeba poczekać przez najbliższe 10 lat aby ta perełka zarządzana przez super prezesa wzrosła do poziomu 20 zł. Wtedy panowie prezesi pozbędą się kolejnego pakieciku akcji
  • Re: rozczarowanie Autor: ~OBSER [5.184.105.*]
    Doskonale wiem o co ci chodzi abc bo jestem tu bardzo długo. Trochę się jednak poprawiło od zeszłego roku na Balticonie. Miejmy nadzieję, że będzie lepiej ... Kto ma akcje BLT niech trzyma i czeka na lepsze czasy, oby nie 10 lat
  • Re: rozczarowanie Autor: ~VENDETTA [78.9.24.*]
    Jeszcze w tym roku wrocimy na 20, spora inwestycja ma sie ku koncowi, spory zapas kontenerów... Przy takiej plynnosci nie zwracam uwagi na wahania 2-3 zł.
  • Re: rozczarowanie Autor: ~abc [83.3.206.*]
    Dnia 2022-02-19 o godz. 17:28 ~VENDETTA napisał(a):
    > Jeszcze w tym roku wrocimy na 20, spora inwestycja ma sie ku koncowi, spory zapas kontenerów... Przy takiej plynnosci nie zwracam uwagi na wahania 2-3 zł.

Pisałem, że śmieć wraca na 10 zł i jest
[x]
BALTICON 7,69% 21,00 2026-04-14 16:49:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.