Rok do roku plus 400%!!!!!!!!! nieźle!!! A wykres pokazuje konsolidację przed wybiciem w górę
2022-02-16 Warszawa (ESPI) - Raport bieżący 2/2022 "Szacunkowe wyniki za 2021 rok. Zarząd Mostostal Płock S.A. ("Spółka") przekazuje szacunkowe wyniki za 2021 rok: Dane finansowe (narastająco od początku roku): - przychody ze sprzedaży: 178 182 tys. PLN, - zysk brutto ze sprzedaży: 31 540 tys. PLN, - zysk brutto: 21 283 tys. PLN - zysk netto: 19 247 tys. PLN. Jednocześnie Spółka informuje, że prezentowane dane finansowe mogą się różnić od danych, które będą zaprezentowane przez Spółkę w sprawozdaniu finansowym za 2021 rok po badaniu przez biegłego rewidenta." Więcej na: http://biznes.pap.pl/pl/reports/espi/all,0,0,0,1 kom espi zdz
łoł 2 dni mnie nie bylo a tu takie zmiany! wyniki ! :) jestesmy pod oporem 30 ,od 20 lat jest on skuteczny. z biegu nie da rady.koleczkowicze uaktywnieni czyli trole. opory 30 ,40 ,50 ,65 i 100 ,130 i kosmos.... kiedy nie wiem. geopolitycznie tak se,bo co te ruskie maja w glowach,cos tam sie mowi karty poker - a za chwile dzingis chan 32 pazalsta - sprawdzaju :D i tak ruskie 140 mln ludzi wygra z zachodem (tylko anglosasi i ,,my,, 600 mln ludzi ok). jest taki kanal stopltaka ,tak jest program kosmici w strozytnosci.... te sfinksy ,bungo-czungo,z podwodu z lodu z antarktydy z oceanu z baz wylatuja statki kosmiczne.
spawac te baniaki bo akurat idzie wam dobrze. ruskie maja wiecej czolgow jak widze w necie potencjal nato -russia cccp zssr ale mysliwcow maja 10 razy mniej. budowac baniaki na gaz z usa i arabow .\ a nad nimi pusic samolity i okej. to wyniki beda 60 mln rok a kurs 50 zl :D
Dnia 2022-02-17 o godz. 15:06 ~kleks napisał(a): > łoł 2 dni mnie nie bylo a tu takie zmiany! > wyniki ! :) > jestesmy pod oporem 30 ,od 20 lat jest on skuteczny. > z biegu nie da rady.koleczkowicze uaktywnieni czyli trole. > opory 30 ,40 ,50 ,65 i 100 ,130 i kosmos.... > kiedy nie wiem. > geopolitycznie tak se,bo co te ruskie maja w glowach,cos tam sie mowi karty poker - a za chwile dzingis chan 32 pazalsta - sprawdzaju :D > i tak ruskie 140 mln ludzi wygra z zachodem (tylko anglosasi i ,,my,, 600 mln ludzi ok). > jest taki kanal stopltaka ,tak jest program kosmici w strozytnosci.... > te sfinksy ,bungo-czungo,z podwodu z lodu z antarktydy z oceanu z baz wylatuja statki kosmiczne.
.. za "geopolitycznie" to ty sie dziecko lepiej nie bierz...
anita lipnicka - wszystko moze sie zdarzyc. gdy glowa pelna marzen gdy serce pelne wiary,gdy czegos pragniesz,i to nie jest sen, te rzeczy naprawde dzieja sie,otworz oczy rozloz rece aby nazbierac jak najwiecej...
Dnia 2022-02-18 o godz. 12:32 ~kleks napisał(a): > https://www.youtube.com/watch?v=ruQJ1difOS4 > > anita lipnicka - wszystko moze sie zdarzyc. > gdy glowa pelna marzen > gdy serce pelne wiary,gdy czegos pragniesz,i to nie jest sen, > te rzeczy naprawde dzieja sie,otworz oczy rozloz rece aby nazbierac jak najwiecej...
..widze, ze kolega przeszedl jakas gleboka przemiane :-)))