Jaka macie średnią ja ponad 8 zł nie mam już wiary w spółkę ponad 50% straty chociaż na giełdzie jest wszystko możliwe. Jakie macie przewidywania do końca roku.
6,99, głównie przez zakupy bliżej 9-10 zł. Ja już kilka razy przedstawiałem swoje zdanie, w krótszej perspektywie kurs ratuje tylko jakieś przełomowe info i napływ ludzi, inaczej można się tak kisić i kisić na kilkunastu-kilkudziesięciu dziennych transakcjach. Nie dziwię się niecierpliwym kiedy wokół tyle innych możliwości
Onyks, kiedyś w 2014 r. kupiłem te akcje po ok. 8 zł, po czym spadły na dobre 2 lata do 1 zł, jak PiS uwalił ustawę o OZE. Miałem ok. 90% straty. Finalnie sprzedawałem po 11 zł z zyskiem :), więc nie jesteś jeszcze w tak złej sytuacji.
Uważam, że teraz jest czas akumulacji. Słońce nie przestało świecić, perspektywy spółki i branży (development farm) są świetne - prąd ciągle drożeje, giganci przechodzą transformację energetyczną (Tauron, Energa, KGHM itd.). Trzeba być tylko cierpliwym.
ok. 7,50 zł :D - pod koniec 2020 i na początku 2021 zakupiono mnóstwo akcji i trzymają tak jak ja. nie ma co poddawac się panice. Nie bez powodu trzymają. Obroty są śmieszne i mało akcji więc małym ruchem można zbić i wystrzelić kurs w niebo. Cierpliwie czekać. Większość kursów wygląda tak, że z czasem powolny opad, niecierpliwi oddają - mentalność ludzka. Potem wpada info i klasyczna dzida x25. Warto stać w pierwszym rzędzie i wtedy właśnie rozdawać.
Właśnie przez takie podejście, grzyb, nie możemy się wybić ponad 5 zł. Bo co jest dzida, to następuje zasypywanie. Trzeba wybić ten trend spadkowy, którego linia przebiega obecnie na niecałych 5 pln i wtedy sky is the limit.