Ciekawe czemu i kto daje łysemu Pawłowi i ktoco (mnie) zasadniczo czerwone łapki, jak piszemy umiarkowanie pozytywnie o Czarnkowie i po co? a Bronek kracze i zielony entuzjazm. Jak nie wiadomo o co chodzi, to pewnie i pieniądz chodzi, a że Polak nie życzy innemu dobrze, znaczyć to może, że na opak jest, więc Paweł, łysy i ja piszemy do rzeczy he he
BTW byl tu przez chile jakis 98 co pisal rownowaznikami zdan a jak mu odpisywalem (grzecznie) zglaszal do moda do usuniecia i znikalo .... wiec jesli ktos to tego bym obstawiał
ja też dostaję prawie same czerwone łapki (ogólnie na forum Bankiera) - prawda widać wielu kole w oczy i chcą zniechęcić do pisania niewygodnych dla niektórych treści.
Gdybym mial to w portfelu widzac taka liczbe czerwoncyh łapek tutaj wywaliłbym natychmiast! Szczegolnei ze widac ze jakikolwiek wzrost mozliwy jest za 230 sesji po 30sztuk na sesję czyli za rok xD
Otóż to. Czym wy się przejmujecie? To forum bankiera, dużo tu frustratów którzy potracili pieniądze zarobione po angliach czy norwegiach. Stracili i chcieliby by inni skończyli jak oni. Śmiać się z troli, bronków itd. Jak ktoś nie ma innych zajęć tylko odświeża stronę by dać łapkę jest wyjątkowym życiowym przegrywem. Hehe.