No trzeba z tym, że 2,5 miało być w czwartek a dzisiaj 2,2 miało być. Tak, że tego. Jak to mówią całe życie trzeba się uczyć. Przyda Ci się podciągnąć nieco z dni tygodnia.
Nie zauważyłeś że robisz z siebie pośmiewisko? Idź spać zamiast pisać posty na wyjątkowo niskim poziomie.
Nie zauważyłeś, że tern sam spec pisał o zejściu poniżej 2 zł. Nie tylko Ty oddałeś akcje w panice i teraz kwiczysz. Taki jest los ulicy. Musisz się z tym pogodzić, Szach i mat biedaku.
Nie zauważyłem było ponad 3 zł śmialiscie się że to nie są popychacze i zrobiło się dzisiaj 2,5xx więc z czym do ludzi nie interesuje się moimi akcjami ja dużo czytam analizuje komentuję na bieżąco ale swoje przemyślenia mam
Co Ty się odzywasz skoro brak Ci podstawowej wiedzy?
Wszyscy Cię punktują przy każdej okazji.
Nie zauważyłeś co się działo poniżej 2 zł?
A w jakim momencie kurs zszedł dzisiaj poniżej 2,6? Jakie było zamknięcie? Czy aby nie 2,9,?
Używaj trochę rozumu zanim się wypowiesz bo nie wygląda to dobrze.
Kolejne kłamstwo. Nie można było brać do woli.
Rekomendacja akcjonariuszy była wyraźna. Poczekać przynajmniej do następnego raportu. Minęło już 3 miesiące?
Coś chcesz dodać i kolejny raz się ośmieszyć?
Nie zauważyłeś przypadkiem jakie mamy obecnie otoczenie?
Wszyscy Cię tu ośmieszają. Lubisz być w takim położeniu.
Przypominam dzisiaj zamknięcie 2,9. Kolejny szach i mat.
W którym miejscu napisałem ,że nie czekam , ja umiem czytać sprawozdania finansowe co się tak gorączkujesz przez większość sesji można było brać nie zasłaniaj się zamknięciem z zostawiona podażą
Co się tak gorączkujesz? Pisał on i inni o 5 zł w ciągu pół roku czy nawet do końca roku. Ja uważam, że może być kurs wysoko już po następnym raporcie w maju. Trochę cierpliwości. Jesteś inwestorem czy zwykłym trollem, że tak piszesz?