Sprzedaje pewnie ten co się nakupil po informacji o inwestorze. Kupowal po 100.000 tys akcji 4 razy chyba. Więc 200tys już sprzedał jeszcze 200tys mu zostało.
Chce pokazać że ma duży pakiet do sprzedania ale nikt nie kupi tego bez jakiegoś super infa.
Brak umow z kablówkami a już 16 luty
Brak nadal wpłaty 2 mln czas do 22 lutego
Ja zastanawiałem sie w ogóle nad sensem tworzenia programu informacyjnego przy takim nasyceniu rynku i możliwościach działania w intrenecie ?! Skoro to robią to mam nadzieję, że jest to przemyślana decyzja. Zaskoczył mnie raport, wnioskowałem, że powinien być na minus.
Jezeli ma byc Astro powyzej 5zl to musio by wejsc do naziemnej telewizji. TVN7 jezeli by wypalo z naziemnej tv i news24 by tam wskoczyl to 10zl tanio bylo by plaacic za akcje Astro. Inaczej nie mam pojecia jak ten fundusz wyjdzie z inwestycji z zyskiem. Akcji nie sprzeda na rynku bo nikt tego nie chce kupowac, tylko zostaje sprzedanie news24 inwestorowi.
"Powyżej 5zl" , śmiałe wnioski spoglądając na obecny kurs i historię spółki. Mnie zaskoczy powrót na - nie wiem, 2,5 PLN. A może uzyskanie koncesji i "odsprzedanie" stacji. Ale to jakaś odległa, mglista i naciągana wizja.
Wystartowli 1 lutego i narazie zadnej umowy z kablowkami ,a koszty kazdego dnia sa duze. 16 dni bez kablowek to jest odlegly czas. Wystartowali to powinni miec juz wszystko nagrane i byc wszedzie dostepne news24.
Mi to obojetne co bedzie z Astro nazrazie nie mam akcji , tylko obseruje co jeszcze tam wymysla. Za duzo jest narazie niewiadomych zeby w to zaiwestowac i zero mozliwosci zeby sprzedac akcje kupione. Dziwne to ze inwestor kupil akcje za 1zl i kurs jest tyle nizej.