• MANIPULACJA Autor: ~obserwator [85.221.135.*]
    Pod wpisem pt Niestety ...Raport ponizej oczekiwan jeden z Kolegow bardzo trafnie opisal sytuacje dotyczaca Biur obliczajacych podatki. Uslugi podrozaly o kilkadziesiat procent i czesto trudno znalezc dostepne uslugi. Po duzym spadku 14.02. wczoraj po otwarciu na 4,40 zl przez pewien czas byly transakcje 4,20 _ 4,30 zl. .Wtedy KTOS nieduzymi pakietami akcji obnizyl cene do 3,80 i potem do 3,70 zl. Na koncowym fixingu zleceniem PKC sprzeda wymusil niskie zamkniecie. JAsne jest,ze tonie jest KTOS,kto chce sprzedawac,gdyz nie robilby tego w taki sposob. On chce tanio kupowac i stad te zagrania. Niedawno przy duzych obrotach byla cena 6 i 7 zl, dla przypomnienia.
  • Re: MANIPULACJA Autor: ~ktoś-no1 [31.1.91.*]
    co Ty, ja przysięgam tego nie zrobiłem ! Ja mam dużo, trochę dokupiłem, ale nie sprzedaję
    A poważnie, jest tak od czwartku, zlecenia wysokie na sprzedam i otwarcie w dół jak nic, przed fiksem- zlecenia się wycofują.
    10 - 1 akcji. Nie pisałem o tym, bo zaraz Cię zlinczują, ale jak piszesz tak jest
  • Re: MANIPULACJA Autor: ~leon [77.254.224.*]
    Niestety dystrybucja papieru
    https://www.attrader.pl/analiza-techniczna/pl/akcje
    Chciałeś zareklamować płatną stronę ?
    To co inwestory wracamy , 5 - 6 zła . Wyprzedaż dobiegła końca, spychacz już chyba sam widzi że mu zbierają akcje
  • Re: MANIPULACJA Autor: ~Mb [37.30.115.*]
    Macie po 3,54 czemu nie biereta?
[x]
ABAK -11,41% 6,60 2025-11-14 16:44:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.