• Andżela przestań zaniżać tymi kilkoma akcjami na koniec bo Cię Autor: ~Alex [176.221.120.*]
    prowizje zjedzą :-) hahahahahhahahaha
  • Re: Andżela przestań zaniżać tymi kilkoma akcjami na koniec bo Cię Autor: ~Wilczątko [46.204.20.*]
    Nie dawno dal tutejszych poszkodowanych wspomniałem o Bpx. Wspomnę tylko że właśnie dali raporcik a tam skromne 1000% względem roku ubiegłego. Andrzejku a ty dalej na Asbisie?
  • Alexiku nie handluję warzywniakiem Autor: ~Hahahaha [37.225.4.*]
    Mam nie tylko akcje Asbisu i nie narzekam W maju dostanę 80 tys dywidendy i kolejne 80 tys dywidendy w grudniu,czyli sama dywidenda to ok 20 procent rocznie.
    Z tego co czytam to Box obrót dzisiaj 5 sztuk akcji więc dla mnie to ja całkowicie dyskwalifikuje do zakupu.
    Cognor też dał kilkaset procent r/r a cena i obrót bardziej to przyjęcia.
    A tutaj znowu Zeusik i spółka ich ubrała kolejny raz w drogie akcje.
    Wystarczyło ,że obiecali zysk 4,5 mln i podbili cenę akcji o 100 procent.

Alex.. nie bawię się w kupno i sprzedaż akcji NWAI . Wchodzę tutaj tylko w celach...rozrywkowych a nie finansowych.
    Nie przejmuj się jeszcze nie raz tutaj cena spadnie i jeszcze nie raz pójdzie do góry, żeby mogli ubrać w drogie akcje.
    No chyba,że zarząd dodrukuje akcje po 50 zł to będzie kolejny powód żeby tutaj częściej zaglądać dla zabawy
[x]
NWAI 1,03% 29,40 2026-03-25 16:35:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.