• 50 gr Autor: ~ja [31.2.34.*]
    Przy takich wynikach zjazd do 0,50 zł to tylko kwestia czasu, konkurencja rośnie w siłę a sfd stoi w miejscu
  • Re: 50 gr Autor: ~Modek [188.147.0.*]
    Jeśli jesteś takim znawca giełdy to powiedz mi kto by kupował takiego gniota jak obroty jak na SFD były dzis rekordowe?? Słabe ręce dzis sprzedawały a inne akumulowały na przyszłość. To nie jest spółka na kółka tylko na dłuższą przystań- takie jest moje zdanie
  • Re: 50 gr Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    No widzisz, a już kilka kółeczek wykręciłem, choć ostatnio coraz trudniej i nawet po łapkach dostałem :)
  • Re: 50 gr Autor: ~ja [31.2.34.*]
    Od poniedziałku -17% prawie, gratuluje tym którzy w tym siedzą i patrzą jak oszczędności znikają. Po 40-50 można będzie kupić jak poprawią wyniki i po 70 sprzedać, na razie to balon który mimo spadku i tak jest kosmicznie drogi.
  • Re: 50 gr Autor: ~Łysy [31.61.251.*]
    Oni tego nie rozumieją. Tylko że moim zdaniem 50 gr to będzie tylko przystanek przed ogromnym wodospadem
  • Re: 50 gr Autor: ~Miki [94.173.208.*]
    Tak, spolka powinna doplacac inwestorom za chec posiadania jej akcji, godzina wartosc -1 zl
  • Re: 50 gr Autor: bialoczerwony1972 [91.202.175.*]
    @łysy

50gr x 44mln akcji = 22mln kapitalizacji. Zysk 10 mln zł więc c/z=2! Ja wiem, że czujesz się anonimowy tu na forum, ale mimo wszystko przestań przynosić wstyd dla swojej rodzicielki i nie obrażaj inteligencji ludzi na tym forum!

btw.. Żeby było jasne ja znowu bez akcji, ale takie idio.tyczne wpisy mnie po prostu śmieszą :)
    Idź może gdzieś na Wykop, może na Onet bo bankier przez posty takich yn.westorów jak ty schodzi coraz bardziej na psy!
  • Re: 50 gr Autor: ~jaa [95.40.35.*]
    Sp***lina leci dalej na pysk, dziś wszystko odrabia, ale nie to goowno
  • Re: 50 gr Autor: ~jimi [31.0.33.*]
    ludzie sprzedają bo dużo okazji dookoła na których można szybciej odrobić. Ja już +10% od wczoraj. Kto miał zmądrzeć ten odrzucił emocje i zmądrzał. Z betonami nie będe się kopał i Wam tu spamował, szkoda mi czasu, miłej zabawy i do zobaczenia za parę miesięcy
  • tu czeka ich jeszcze kilkadziesiąt % zjazdu Autor: ~inwestor [88.156.208.*]
    po drodze oczywiście możliwe odbicia zdechłego kota. Dopiero później możliwe jest trwałe odreagowanie. Ale to pod warunkiem, że z firmy zaczną spływać pozytywne wieści. Póki co dramat i brak perspektyw na poprawę.
  • Re: tu czeka ich jeszcze kilkadziesiąt % zjazdu Autor: ~Fernando [37.248.224.*]
    50gr może nie, ale poniżej 1zł to na pewno idzie
  • Re: tu czeka ich jeszcze kilkadziesiąt % zjazdu Autor: ~Modek [46.204.21.*]
    Pomarzyć zawsze mozesz
[x]
SFD -3,57% 2,70 2026-05-20 16:39:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.