Jeśli jesteś takim znawca giełdy to powiedz mi kto by kupował takiego gniota jak obroty jak na SFD były dzis rekordowe?? Słabe ręce dzis sprzedawały a inne akumulowały na przyszłość. To nie jest spółka na kółka tylko na dłuższą przystań- takie jest moje zdanie
Od poniedziałku -17% prawie, gratuluje tym którzy w tym siedzą i patrzą jak oszczędności znikają. Po 40-50 można będzie kupić jak poprawią wyniki i po 70 sprzedać, na razie to balon który mimo spadku i tak jest kosmicznie drogi.
50gr x 44mln akcji = 22mln kapitalizacji. Zysk 10 mln zł więc c/z=2! Ja wiem, że czujesz się anonimowy tu na forum, ale mimo wszystko przestań przynosić wstyd dla swojej rodzicielki i nie obrażaj inteligencji ludzi na tym forum!
btw.. Żeby było jasne ja znowu bez akcji, ale takie idio.tyczne wpisy mnie po prostu śmieszą :) Idź może gdzieś na Wykop, może na Onet bo bankier przez posty takich yn.westorów jak ty schodzi coraz bardziej na psy!
ludzie sprzedają bo dużo okazji dookoła na których można szybciej odrobić. Ja już +10% od wczoraj. Kto miał zmądrzeć ten odrzucił emocje i zmądrzał. Z betonami nie będe się kopał i Wam tu spamował, szkoda mi czasu, miłej zabawy i do zobaczenia za parę miesięcy
po drodze oczywiście możliwe odbicia zdechłego kota. Dopiero później możliwe jest trwałe odreagowanie. Ale to pod warunkiem, że z firmy zaczną spływać pozytywne wieści. Póki co dramat i brak perspektyw na poprawę.