• NO I LIPA Z TYM RAPORTEM ZA 4Q 2021:( Autor: ~Flex [*]
    Zadłużenie wzrosło o 50% i zyski ro do roku spadły prawie o 50%.
    I tak chyba aż do ściągnięcia spółki z giełdy. Kurna, a liczyłem na więcej, a w d... z tym wszystkim.
  • Re: NO I LIPA Z TYM RAPORTEM ZA 4Q 2021:( Autor: ~tomasz [178.183.150.*]
    a zauważyłeś ,że to zadłużenie , pewnie jakis leasing finansowy , odpowiada zwiększeniu gotówki w kasie ( jest prawie 3 mln w kasie) . Wyniki kwartał do kwartału lepsze , aże r/r nadal gorsze , to chyba nadal rezultat tego ,że przestali roszczenia sprzedawać hurtem , przerabiaja to sami a to wymaga czasu . Co zresztą widać, choćby po stanie należności długoterminowych . szału nie ma , tragedii jest . Jest zysk a więc do przodu
  • Re: NO I LIPA Z TYM RAPORTEM ZA 4Q 2021:( Autor: ~tomasz [178.183.150.*]
    miało być : szału nie ma, tragedii też:)
  • Re: NO I LIPA Z TYM RAPORTEM ZA 4Q 2021:( Autor: ~Investor [188.146.101.*]
    Każda spółka zalicza wzloty i upadki. Pandemia też dała się we znaki.
    Jest tanio i jest to tylko okazja do zrobienia zakupów, tej czy innej spółki. Ja inwestuje długoterminowo i dlatego takie ruchy w dół czy górę nie robią na mnie wrażenia
    Mam w portfelu znaczące pakiety i jak uznam, że cena mnie satysfakcjonuje to sprzedaje po 1,2,3,4 czy 5 latach. W ten sposób zawsze sprzedaje z zyskiem. Nie zawsze tak było ale lata doświadczenia nauczyły mnie wypracowania odpowiedniej dla siebie strategii. Pozdrawiam wytrwałych.
  • Re: NO I LIPA Z TYM RAPORTEM ZA 4Q 2021:( Autor: ~Fix [103.62.50.*]
    Znowu spadek

https://www.bankier.pl/wiadomosc/AUXILIA-S-A-Wstepne-informacje-o-wielkosci-zakontraktowanych-roszczen-z-pozyskanych-spraw-odszkodowawczych-za-czerwiec-2022-r-8372991.html
  • Re: NO I LIPA Z TYM RAPORTEM ZA 4Q 2021:( Autor: ~hga [85.221.151.*]
    no ale w maju był bardzo duzy wzrost.
[x]
AUXILIA -1,57% 1,25 2025-12-04 16:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.