• Proszę o wyjaśnienie Autor: ~majster [5.173.51.*]
    Czy może mi ktoś tutaj konkretnie i rzeczowo odpowiedzieć jak taka firma funkcjonuje i zatrudnia powyżej 25 osób?
    Jak to możliwe przy takich wynikach, zadłużeniach etc.
    Pytam całkiem serio.
  • Re: Proszę o wyjaśnienie Autor: ~Roberto [188.147.36.*]
    Duży mix produktów, wymaga wielu osób szczególnie customizowany. Ale też się nad tym zastanawiałem.

Kruk i Monari też ślepa uliczka. Amazon de tez bieda.

Muszą przemyśleć wizję, odchudzic asortyment oraz na najbliższe kwartały odchudzic załogę. Q1 zawsze był najsłabszy a skoro w Q4 Nie dowożą to q1 proporcjonalnie min 100 K w plecy. Nie wiemy jak idzie sprzedaż w Rumunii ale jakby szło lepiej to w raporcie by wspomnieli. Może sprzedać siedzibę i wrócić do korzeni. ???
  • KREDYT ich przyciśnie do muru Autor: ~zegarmistrz [92.40.175.*]
    Sprzedać siedzibę ? Jak oni to kupili ją na górce cenowej tuż przed podwyżkami stöp %.
    Bank się cieszy.

•••••••••••°°°°°°°

W tym mieście ciężko dobrze sprzedać mieszkanie a ty chcesz budynek gospodarczy dobrze sprzedać. Ostatnio znowu przejeżdzałem przez te miasto i przy stadionie stoi budynek gospodarczy który niszczeje od lat - zero kupca, zero najmu i o pozwolenie na działalność ciężko. To ten budynek na przeciw Lidla - zobaczcie na googlach.
  • Re: KREDYT ich przyciśnie do muru Autor: ~Roberto [5.173.0.*]
    Kupno nieruchomości na pewno nie pomogło i kredyt ma głowie.
  • KREDYT ich przyciśnie do muru Autor: ~zegarmistrz [92.40.174.*]
    Tylko brakuje żeby prezes popuścił ze 100 tys szt a potem przy 50 grochach zrobił emisję z PP i to takä drogą żeby ulixa zrzuciła się na finansowanie działalności. Za ulicy kasę można też spłacić kredyt, część zachować a jakby kurs zjechał na grosze to ogłosić wezwanie i pogonić leszczy wiszących na hakach od paru lat.
    Takie akcje miały miejsce na NC w przeszłości więc tu nie byłoby nowości.
[x]
PLANTWEAR 0,00% 1,15 2023-11-15 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.