• Relax take it easy. Autor: ~sped [91.212.223.*]
    Ku pokrzepieniu starganych emocjami inwestorów napisze że z tego co wiem to żadna z fabryk GLC nie spłonęła produkcja idzie bez zmian. Dodatkowe dwie nowe linie już uruchomione. Nie wydarzyło się nic nadzwyczajnego co uzasadniało by spadek do poziomu 3.5. Nie długą podadzą szacunki za 4qw. I wtedy zaczną się zakupy na wyścigi stąd teraz jest najlepszy czas aby wyrwać trochę akcji od spanikowanych inwestorów. Dlatego mamy podwyższoną aktywność lera na forum poza nim prawie nikt nie publikuje postów.
  • Re: Relax take it easy. Autor: ~Perła [5.184.241.*]
    Dokładnie jest tak jak piszesz. Dzisiaj wpadło mi już trochę akcji a czekam na więcej
  • Re: Relax take it easy. Autor: ~blablabla [188.47.125.*]
    1200 akcji dobranych ; "dośrednione" :) czekamy na rozwoj wydarzen ; wojna sie oddala ! Wszyskto na gieldzie odbilo, odbijemy i MY
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [91.215.44.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Relax take it easy. Autor: ~Perła [5.184.253.*]
    Ucieka do góry i bałwany typu ler wścieklizny dostają i piszą głupoty bo rozumu brak. Dzisiaj ładnie wpadło
  • Re: Relax take it easy. Autor: ~ler [91.215.44.*]
    Przekroczyło już 4 PLN, że tak beczysz ?
    Tradycja tego forum 2/3 roku jest Red i siedzicie cicho l, a jak coś ledwo drgnie na zielono to aktywność na forum razy 100 %
  • Re: Relax take it easy. Autor: ~sped [91.212.223.*]
    Ler ale ja ten wątek założyłem przy kursie ok 3.6 to jeszcze nie było na zielono.
    Dodam tylko że Polska ma najwyższy wzrost PKB (za IV kw. +7,6%) z całej UE. Gospodarka ma się nieźle. Towaru cały czas brakuje na rynku. Ten rok zapewne okaże się dla przemysłu udany, pojawią się rekordowe zyski. Dodatkowo złoty jest bardzo tani co sprzyja eksportowi. Jak na tym wyjdzie GLC? tego nie wie nikt. Ale sporo zainwestowali, w pandemii radzili sobie nadspodziewanie dobrze więc wydaje mi się że może być ciekawie. Kurs jest bardzo nisko względem poziomów historycznych. Dodam że mniej więcej rok temu ok IV 2021 kurs ocierał się o 6.25 gdzie nie było nic wiadomo o kapsułkach do prania nowych liniach do produkcji, umowie z Rossmanem itp. Ponadto wyrok w sprawie wadliwej mieszalni coraz bliżej.
    Proszę nie traktować tego jako rekomendacje, mogę być nieobiektywny gdyż posiadam akcję ten spółki.
    Przy tym jak działają sądy to na ten wyrok jeszcze naście lat sobie poczekasz po odwołaniach.
    Kapsułki są ale widmo ja ich ani w Auchan ani w biedrze czy Lidlu nie spotkałem.
    Przyjdzie do jednej drugiej fabryki rachunek za prąd, gaz to nogami się nakryja.
    Radzę poczekać na decyzję ruskich jak zaatakują ukr to kursik poleci w dół mimio braku większych powiązań między Glc, a ukr czy rus.
  • Re: Relax take it easy. Autor: ~193910-2 [188.47.125.*]
    ehhh... kolejny dzien pod znakiem kiszonki.
  • Re: Relax take it easy. Autor: ~sped [91.212.223.*]
    Ler tu masz listę sklepów internetowych z ceneo gdzie są dostępne kapsułki bobini
    https://www.ceneo.pl/115391347;pla?se=YxWbm1iqQxdyrhZALD2q02WnsAqEsNg5&gclid=Cj0KCQiApL2QBhC8ARIsAGMm-KFJBdJIhx5-XnaoiNqYCpQ6mcm_6gMEKGJaUs95VKH3BT1oO1oQgDQaAm8eEALw_wcB

a tu masz link do rossmana
    https://www.rossmann.pl/Produkt/Kapsulki-do-prania/Bobini-Baby-kapsulki-do-prania-tkanin-bialych-i-kolorowych-24-szt,380441,8328
    Są też dostępne w selgrosie
    Myślę że jak na start produkcji we wrześniu ubiegłego roku to i tak jest nieźle.
    Zgadzam się z tobą co do ryzyka związanego z sytuacją na Ukrainie. Cała giełda oberwie po równo. Choć glc nia ma z tym większego związku. Wydaje Mi się że tu już nie ma z czego spadać. Oczywiście moze pojawić się poziom ok 3zł za akcje ale wolumen nie bedzie duzy.

• Re: Relax take it easy. Autor: ~iruś [178.37.237.*]
    Jak to miało być w zwyczaju miesiąc przed wynikami podawali prognozę a więc jeszcze 6 sesji i będziemy więcej wiedzieć ???
    No jak ci wpadło na górce za 3,8 to faktycznie rozumu brak hehehe
    Chcesz jeszcze kogoś pouczać czy rady dawać ? Czy jak reszta naciągaczy schowasz się na jakiś czas póki spółka leci na pysk.
    Proponuję jak Sss zacząć już uciekać przed komornikiem.
  • Re: Relax take it easy. Autor: ~Perła [5.184.210.*]
    Oj biedaku nie dość że rozumu Bozia ci poskapila to jeszcze brak kasy. Jak dorośniesz i poza pisaniem głupot będziesz potrafił coś jeszcze daj znać. Kupuje cały czas i śmieję się z takich golodupcow jak ty, i podejrzewam że komornik ciebie ściga a sss ma dość kasy żeby cię kupić razem z innymi trollami. Zawsze piszą na okrągło tylko plotki bez kasy a ci z kasą mają ciebie ler tam gdzie plecy z nogami się łączą
  • Re: Relax take it easy. Autor: ~ler [94.254.228.*]
    Dzięki Twoim wypowiedziom wiem jak bieda piszczy.
[x]
DMGROUP -1,56% 3,15 2025-10-10 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.