Ale NIGDY na tej podstawie nie kupować!!!!! Dla mnie najwazniejsze ze ROŚNIE i zarabiam, a nie zysk. Spółka jest młoda a zyski coraz wieksze --- patrzyc na wykres i dane w raportach oraz otoczenie.
Narzekają wiecznie chyba Ci co nie kupili za te 1,80)Ja spokojnie czekam bo spółka perspektywiczna i myślę że warta nawet 15-20 zł za akcję.Pożyjemy,zobaczymy.
Ja kupiłem bardzo ładna ilość po 1.78zl jeśli ktoś sądzi że oddam pod wpływem ich wpisów na forum to się grubo myli. Tylko leszcze panikują. Tutaj będzie albo dzisiaj albo na dniach korekta dosyć głęboką ale to będzie chwilowe idealny moment do dokupienia, większości zadziałają stop lossy, a druga połowa amatorów będzie wysypywac po 1000 akcji poniżej. Kolejna sprawa gdyby ta firma nie miała rosnąć to wątpię że poważni inwestorzy sypali by batony po 300tys szt. Za 3.5zl na kupnie. Zapraszam do własnych przemyśleń
Dnia 2022-02-15 o godz. 07:28 ~Mnich napisał(a): > Ja kupiłem bardzo ładna ilość po 1.78zl jeśli ktoś sądzi że oddam pod wpływem ich wpisów na forum to się grubo myli. Tylko leszcze panikują. Tutaj będzie albo dzisiaj albo na dniach korekta dosyć głęboką ale to będzie chwilowe idealny moment do dokupienia, większości zadziałają stop lossy, a druga połowa amatorów będzie wysypywac po 1000 akcji poniżej. Kolejna sprawa gdyby ta firma nie miała rosnąć to wątpię że poważni inwestorzy sypali by batony po 300tys szt. Za 3.5zl na kupnie. Zapraszam do własnych przemyśleń
Takie życie leszcza, kupić na górce, sprzedać w dołku
Dnia 2022-02-15 o godz. 06:06 adamt79 napisał(a): > Narzekają wiecznie chyba Ci co nie kupili za te 1,80)Ja spokojnie czekam bo spółka perspektywiczna i myślę że warta nawet 15-20 zł za akcję.Pożyjemy,zobaczymy.