2 ciekawe rzeczy w raporcie:
-znaczny wzrost kosztów na wynagrodzenia oraz zakup sprzętu -struktura zatrudnienia w Carbonie i Iron: etaty+umowy zlecenia = 66 osób. Zakładając udział osób "administracyjnych" na poziomie 15% to mamy ok 55 osób które zajmują się produkcją. Poprawcie jak źle myślę.
nie czepiaj się, tylko wystawiaj to zlecenie na sprzedaź PKC wszystkiego co masz, bo wzrost przychodów o 59% wygląda bardzo nieciekawie ! Na szczęście obstawiam, że autor posta zlituje się i odkupi te akcje, chociaż na pewno to mu się nie opłaci w przyszłości, bo POWTARZAM perspektywy są kiepskie. Kto to widział żeby spółka rosła 59% rdr ...
Gdzie w raporcie masz stratę na poziomie 0.50ml.zł netto? § 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, doprowadza inną osobę do niekorzystnego rozporządzenia własnym lub cudzym mieniem za pomocą wprowadzenia jej w błąd albo wyzyskania błędu lub niezdolności do należytego pojmowania przedsiębranego działania, podlega karze pozbawienia wolności od 6 miesięcy do lat 8. Kodeks karny art.286.
Manipulujesz bo podajesz starte kwartalna na sprzedazy a nie zysk/strate w rachunku wynikow.
Ile jest zysku (wynik netto po podatku dla ulatwienia podpowiem) za 4 kw? Ile jest zysku za caly 2021? No podziel sie ta informacja
Fajnie a tytul mowi strata. Zapomniales dodac reszte czyli czysta manipulacja. Nikt nie czyta w myslach wiec ewidentnie wprowadziles w blad. Za wolno akumulacja idzie? Przyjdzie taki dzien ze tylko kurz bedzie i pendolino odjedzie
Wszystkie informacje są podane w raporcie kwartalnym. Proszę się zapoznać samodzielnie. Zwróciłem uwagę na stratę ze sprzedaży bo jest kluczowa w mojej ocenie.
Kolego to czytaj od gory swojego posta i pokaz gdzie napisales k stracie na sprzedazy. Juz sie tyleczek pali bo wprowadziles w blad i ktos moze sie wkurzyc i beda konsekwencje..?