• Skąd tyle troli ? Autor: ~analityk [77.253.146.*]
    Zastanawiam się skąd się bierze tyle troli, hejterów i spamerów na tym forum ?
    Płacą im za to ? A może grają na shorty ?
  • Re: Skąd tyle troli ? Autor: ~pek [207.244.71.*]
    Bo chca taniej kupic to trolują
  • Re: Skąd tyle troli ? Autor: ~Pek [62.122.112.*]
    tylko nic im to nie daje.Jest siła i moc a trole zostaną na peronie
  • Re: Skąd tyle troli ? Autor: ~Kig [50.7.93.*]
    Jest popyt
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [5.173.249.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Skąd tyle troli ? Autor: ~bankrutto [90.156.32.*]
    zazdrosnicy, bo nie kupili na czas.
    Tymczasem akcje chodzily po 27 zl w transakcjach - 1.5 roku temu,
    mozna zajrzec do dokumentu informacyjnego.

Spolka przez te 1.5 roku sie mocno rozwinela. Obecna cena to wciaz tanio.
  • Re: Skąd tyle troli ? Autor: ~trader [77.253.146.*]
    Jestem załadowany na grubo. Trole mnie nie ruszają.
    Szczególnie, że posty tych troli wyglądają jak posty tej samej jednej osoby - w dodatku gimnazjalisty.
  • Re: Skąd tyle troli ? Autor: ~WiecznyHejt [45.128.38.*]
    Mi placa 17gr od postu. A co? Trzeba jakoś żyć. Ake kto jest sponsorem hehe jak myślisz?
  • Re: Skąd tyle troli ? Autor: ~Kubelzimnejwody [5.173.241.*]
    Czy ja wiem czy trole? Tu siedzi masa nabranych dzieciaków przez wiadomo kogo. Spółka raport pokazała marny jadą na wiecznych plecach, słaby raport przykryli infem i się młodzież znowu zachwyciła. Kapitalizacja tej spółki mówi wprost, że póki co to balon jest. Jak zrobią grę pokażą raport że zarabiają, będzie się można wtedy rzucać jak Reksio na szynkę. Póki co spekulacyjnie ludzie weszli. A samo nft - ok pod warunkiem, że gra jest bardzo popularna, a i tak nie wiadomo czy taki rodzaj rozgrywki się przyjmie. Przez najbliższe parę lat raczej nadal będzie pay to play zamiast play to earn. Sorry za kubeł zimnej wody, młodzież mnie zaraz tu pojedzie. Cóż pociąg wam wyhamiwał a nawet jakby ktoś chciał posiadając dużą ilość akcji opuścić pokład uwali kurs tutaj znacząco. Pozdrawiam
  • Re: Skąd tyle troli ? Autor: ~rozsądny [77.253.146.*]
    Dnia 2022-02-15 o godz. 17:26 ~Kubelzimnejwody napisał(a):
    > Czy ja wiem czy trole? Tu siedzi masa nabranych dzieciaków przez wiadomo kogo. Spółka raport pokazała marny jadą na wiecznych plecach, słaby raport przykryli infem i się młodzież znowu zachwyciła. Kapitalizacja tej spółki mówi wprost, że póki co to balon jest. Jak zrobią grę pokażą raport że zarabiają, będzie się można wtedy rzucać jak Reksio na szynkę. Póki co spekulacyjnie ludzie weszli. A samo nft - ok pod warunkiem, że gra jest bardzo popularna, a i tak nie wiadomo czy taki rodzaj rozgrywki się przyjmie. Przez najbliższe parę lat raczej nadal będzie pay to play zamiast play to earn. Sorry za kubeł zimnej wody, młodzież mnie zaraz tu pojedzie. Cóż pociąg wam wyhamiwał a nawet jakby ktoś chciał posiadając dużą ilość akcji opuścić pokład uwali kurs tutaj znacząco. Pozdrawiam

Przekonałeś mnie tym wpisem. Wysiadam z pociągu. 2 koła straty wezmę na klatę trudno. A mogłem sprzedać jak byłem 2,5k na plusie. Zawsze przeciągam transakcje za długo.
  • Re: Skąd tyle troli ? Autor: ~Amaro [43.249.37.*]
    Ja też wysiadam. Mam dość. Tylko powoli bo tu trudno pozbyć się większej ilości i trzeba po 50 - 100 wychodzić. A mistrzu niech se tu sam zostanie
  • Re: Skąd tyle troli ? Autor: ~Kubelzimnejwody [31.178.214.*]
    Nie ma za co panowie. Mam nadzieję, że straty szybko gdzieś odrobicie. Powodzenia
  • Re: Skąd tyle troli ? Autor: dzieciaczek [83.22.247.*]
    W sumie niby tak. Ale Czapeczka to spekulant. Jezeli wchodzil ze srednia po 24-26 to bedzie kombinowal zeby wyjsc wyzej, a nie ze strata. ;-) Tylko, ze tutaj nie ma popytu, niskie obroty i nie ma kto wyciagnac tego wyzej - to jest problem.
[x]
NOOBZ 0,62% 16,30 2025-12-08 09:14:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.