Jestem załadowany na grubo. Trole mnie nie ruszają. Szczególnie, że posty tych troli wyglądają jak posty tej samej jednej osoby - w dodatku gimnazjalisty.
Czy ja wiem czy trole? Tu siedzi masa nabranych dzieciaków przez wiadomo kogo. Spółka raport pokazała marny jadą na wiecznych plecach, słaby raport przykryli infem i się młodzież znowu zachwyciła. Kapitalizacja tej spółki mówi wprost, że póki co to balon jest. Jak zrobią grę pokażą raport że zarabiają, będzie się można wtedy rzucać jak Reksio na szynkę. Póki co spekulacyjnie ludzie weszli. A samo nft - ok pod warunkiem, że gra jest bardzo popularna, a i tak nie wiadomo czy taki rodzaj rozgrywki się przyjmie. Przez najbliższe parę lat raczej nadal będzie pay to play zamiast play to earn. Sorry za kubeł zimnej wody, młodzież mnie zaraz tu pojedzie. Cóż pociąg wam wyhamiwał a nawet jakby ktoś chciał posiadając dużą ilość akcji opuścić pokład uwali kurs tutaj znacząco. Pozdrawiam
Dnia 2022-02-15 o godz. 17:26 ~Kubelzimnejwody napisał(a): > Czy ja wiem czy trole? Tu siedzi masa nabranych dzieciaków przez wiadomo kogo. Spółka raport pokazała marny jadą na wiecznych plecach, słaby raport przykryli infem i się młodzież znowu zachwyciła. Kapitalizacja tej spółki mówi wprost, że póki co to balon jest. Jak zrobią grę pokażą raport że zarabiają, będzie się można wtedy rzucać jak Reksio na szynkę. Póki co spekulacyjnie ludzie weszli. A samo nft - ok pod warunkiem, że gra jest bardzo popularna, a i tak nie wiadomo czy taki rodzaj rozgrywki się przyjmie. Przez najbliższe parę lat raczej nadal będzie pay to play zamiast play to earn. Sorry za kubeł zimnej wody, młodzież mnie zaraz tu pojedzie. Cóż pociąg wam wyhamiwał a nawet jakby ktoś chciał posiadając dużą ilość akcji opuścić pokład uwali kurs tutaj znacząco. Pozdrawiam
Przekonałeś mnie tym wpisem. Wysiadam z pociągu. 2 koła straty wezmę na klatę trudno. A mogłem sprzedać jak byłem 2,5k na plusie. Zawsze przeciągam transakcje za długo.
W sumie niby tak. Ale Czapeczka to spekulant. Jezeli wchodzil ze srednia po 24-26 to bedzie kombinowal zeby wyjsc wyzej, a nie ze strata. ;-) Tylko, ze tutaj nie ma popytu, niskie obroty i nie ma kto wyciagnac tego wyzej - to jest problem.