• tak, to jest to o czym mówiłem Autor: ~borys [85.221.136.*]
    w razie ogólnej paniki tutaj nic wielkiego się już nie stanie, idelany rodzaj spółki żeby wrzucić małą kwotę i zapomnieć
  • Re: tak, to jest to o czym mówiłem Autor: ~m_i_k_e [188.33.248.*]
    Ty widzisz jakie są notowania?? dzisiaj dotknęło 2.53. Arkusz jest cały zasypany na s. Tu niestety ale bez porządnej sprzedaży gry będzie ciągle jeden kierunek
  • Re: tak, to jest to o czym mówiłem Autor: ~ziup [139.99.159.*]
    Trwa ciche wyleszczanie pod wybicie i jakieś gierki w arkuszu. Coś czuję, że niedługo będzie grzanie.
  • Re: tak, to jest to o czym mówiłem Autor: ~dionizy [*]
    Naiwne leszcze jak zwykle czują wybicie. Na forach wszystkich spółek gamingowych od ponad roku już tak samo. Czuję że będzie wybicie, zaraz będzie wybicie, jutro będzie wybicie etc etc..
    Jeden gościu kupił 640 akcji z prawej strony arkusza za 1692 zł zapewne za kieszonkowe od mamy a leszczyna już sika w gacie z podniecenia i wieszczy grzanie.
    No faktycznie jakiś grubas wszedł w spółkę dzisiaj kilka minut po dwunastej.
    Żałości jesteście. Widać po takich wpisać i pakietach jaka dzieciarnia tutaj siedzi.

• Re: tak, to jest to o czym mówiłem Autor: ~ziup [139.99.159.*]
    oo tak - na pewno na podstawie jednej sesji wywnioskowałem rakiete i jakiś smerf ważniak już przyszedł mnie strofować. Peron zmalau, urus? Jak skokowo wywali to też mi doradzisz jak grać?
  • Re: tak, to jest to o czym mówiłem Autor: ~Konduktor [82.145.223.*]
    Dajcie leszczowi pomarzyć, nie sprowadzajcie go na ziemię. Kupił kilkaset akcji i czeka aż skokowo wywali to niech sobie czeka. Raport już nie długo, jak zobaczy dane, to sobie sam może policzy i dojdzie do wniosku że zanim jakakolwiek gra wyjdzie i zacznie zarabiać to jeszcze będzie się trzeba kilkukrotnie ratować emisjami.
  • Re: tak, to jest to o czym mówiłem Autor: ~Mocny [37.47.97.*]
    Zobacz na malutki Red Dev z jedną gierka z podziałem na 4 firmy, wycena na 18 mil (a Atomic 6 mil) pod tą jedną premierę a tu na Atomic masz 3 gry a w zasadzie 4 . Z czego 2 na ukończeniu z dużymi wishlistami więc wystarczy jedno info i spekula zrobi pompke na 6 zeta.
  • Re: tak, to jest to o czym mówiłem Autor: ~Wonx [*]
    Może tak być, ale zanim do tego dojdzie kurs z pewnością zjedzie na 1,xx
    Pod koniec marca raport kwartalny, w którym zapewne okaże się że w kasie hula wiatr, do premier co najmniej jakieś pół roku w najbardziej optymistycznym wariancie, a najprawdopodobniej zostaną przesunięte na 2023 rok, bo wszystko się obsuwa zawsze.
    Kolejna emisja, lub nawet dwie będą już tylko formalnością, bo długo bez kasy nie pociągną.
    Tak więc akcji przybędzie do jakichś 4 milonów, kapitalizacja sięgnie jakichś 6 milionów przy kursie 1,5 zł za akcje. A potem jak dobrze pójdzie to podbitka na premiery, tylko raczej bym się nastawiał na podbitkę w okolice 3 zł i realizację zysków, bo spekuła więcej ryzykować nie będzie. A przy 3 zł to i tak będzie tutaj za jakiś rok kilkanaście milionów kap.
  • Re: tak, to jest to o czym mówiłem Autor: ~Wonx [*]
    Poza tym nie pisz lepiej o grach na ukończeniu, bo tu może być podobna sytuacja jak ostatnio na Polyslashu, który miał już rzekomo Tribe na ukończeniu, a się okazało że po kilku latach pracy są z nim dalej w fazie początkowej. I też tak jak ATJ regularnie prezentowali postępy prac.
    Dopóki nie wypuszczą grywalnego dema, które zrobi pozytywne wrażenie, to nie uwierzę w żadne bajki o tym że te gry są na ukończeniu, bo prace nad nimi mogą potrwać nawet jeszcze kilka lat.
  • Re: tak, to jest to o czym mówiłem Autor: ~lokokolo [178.255.44.*]
    to pograj sobie w DP demko bo już od bardzo dawna jest...
  • Re: tak, to jest to o czym mówiłem Autor: ~Ral [89.64.40.*]
    Train Mechanic Simulator 2022 już niedługo
  • Re: tak, to jest to o czym mówiłem Autor: ~Ral [89.64.40.*]
    Kolego nie zgadzam się z tobą , tu na 6 zł się nie zatrzyma tu jest realne pierwsze wybicie do 15 zł uwiez mi .
  • Re: tak, to jest to o czym mówiłem Autor: ~m_i_k_e [188.33.248.*]
    Jeszcze przyjdzie taki dzień że będzie na zielono :)
  • Re: tak, to jest to o czym mówiłem Autor: ~Hary [82.145.223.*]
    Możecie marzyć dalej :) firma oddała rally mechanic innej spółce bo się nie wyrabia ze space mechanic i truck mechanic a wy piszecie że train mechanic już niedługo. Przecież oni zaczną nad nim pracować jak skończą dwie obecne gry a skończą je najwcześniej w 2023 roku. A ludzie tu tak wiszą na hakach że będą wywalać swoje akcje jak tylko wyjdą na zero, zatem kurs nie ma najmniejszych szans wzrosnąć wyżej niż na 4 - 5 zł. Nikt nie będzie ryzykował bo wszyscy wiedzą że szybko będzie powrót do bazy.
[x]
ATOMJELLY -1,67% 1,18 2025-11-14 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.