Jak było po 22 zł to pisałem ,że balon i zaraz spadnie Fala hejtu na mnie spadła a kurs zleciał do 10 zł , chociaż pisałem,że spadnie do 14-15 zł
Ale to podobno ja się nie znam na giełdzie
A kto bogatemu zabroni tracić kasy?
Jak kurs leci na dół to nieraz Zarząd ogłasza skup akcji, żeby zatrzymać spadek
Nieraz wydane małe pieniądze zatrzymają spadek bo właśnie działa to na psychologię akcjonariuszy
Ma dużo akcji ,niewiele wydał a chciał pokazać,że wierzy,że spółka pójdzie do góry
Tylko jaki był efekt?
Chwilowe zatężanie spadku a potem po wynikach za 3 Q spadek na 10 zł.
Powiedz, gdzie zapowiedziane w maju zeszłego roku akcje po 50 zł?
Chyba trochę odpłynął w marzeniach..bo mówił ,o szybkim dodruku akcji w tej cenie
Poczytaj lub poglądami sobie wywiad z prezesem
Możesz obejrzeć wątek czyli post Zeusika bodajże z mają
Nie zarzucaj komuś kłamstwa jak nie masz argumentów w ręku ,,bo sam kłamiesz, że takiego czegoś nie było.
Prezes stwierdził że jeśli kurs dojdzie do 50 PLN to dodrukuje akcje wówczas można się spodziewać skokowych wzrostów jeśli kurs nie osiągnie złożonego poziomu dodruku nie będzie za to będą powolne wzrosty. Maklo i po makle:p
No i mieliśmy powolny wzrost ceny akcji...w maju w czasie wywiadu cena 22 zł za kilka miesięcy 14 zł a później było 11 zł
To istotnie powolne wzrosty ceny
W wywiadzie było,że planują dodruk akcji po cenie 50 zł chyba,że cena akcji będzie znacznie niższa to wtedy dodruk akcji będzie wstrzymany aż cena akcji dojdzie do 50 zł czyli nigdy lub za wiele lat
A potem był raport za 2 Q i już straty cena spadła a poleciała już ponad to co pisałem wcześniej po raporcie za 3Q
Czyli w czasie wywiadu w maju , który był pod koniec 2 Q prezes musiał znać cząstkowe wyniki za ten kwartał pomimo tego gadał o szybkim wzroście ceny i dodruku akcji po 50 zł
Może liczył na to,że ulica rzuci się na zakupy o cena wzrośnie i uratuje spółkę,która w tym czasie nabierała wody jak łódka na jeziorze?
Zapomniał Endrii że prezes powiedział że jeżeli będą potrzebować tej kasy.
Od tego czasu wypłacili już 5mln dywidendy - więc chyba nie potrzeba tej emisji. Więc po co ta g.. burza?
Aaaaa chcemy dobrać po 8zł.
Zapomniałem
Ej też chcę dobrać po 8 :p Andrzejowi brakuje płynności i ma w 4 literach że ludzie wierzą w spółkę i nie oddają akcji. Przyjdzie czas na marketing to i obrót się znajdzie
Wiara to w kościele wskazana a nie na giełdzie
Na giełdzie liczą się fundamenty spółki
Zysk i jeszcze raz zysk się liczy
Przecież pisaliście,że za rok 2021 będzie po 5 zł dywidendy za akcję a ile będzie?
Na razie przez 14 lat wypłacili po 3 zł za akcję czyli średnio 24 grosze za rok niezbyt to fajnie brzmi