Odpowiadam szanownemu koledze. Ktoś panicznie wysypał PKC troche akcji czym wywoła popyt. Akcje szybko zostały zebrane z rynku co dobrze świadczy o zainteresowaniu papierem. Obrót 120 tys. jest być może troche wyższy niż na ostatnich sesjach, ale dalej nieznaczący w porównaniu z ponad milionowym obrotem kiedy kurs dynamicznie rósł. Obstawiam dzisiaj zamkniecie na niewielkim minusie. Być może powyżej 8 zł
Pisałem do Ecusia który sugerował że takie załamanie na kursie można jedną akcję osiągnąć. Ładne pakiety poszły dzisiaj. Już dłuższy czas nie było takiego ruchu.
i ktoś wystawił ponad 11tys akcji po 7,8 aktualnie w arkuszu. zjazd bo sytuacja na swiecie nieciekawa, wszysytko spada, jednakze szkoda ze tu od dluzszego czasu brak popytu, na forum siedza tylko Ci co kupili kiedyś, dawno jak było tanio i się przygladają - a z zakupami słabo.
no dobra ktoś chce mi pomóc rozebrać te 11tys. akcji po 7,9zł?
Kolejne ataki i ból głowy rządzących jeśli chodzi o cyberbezpieczeństwo. Tanio skóry nie sprzedawajmy, akcji i akcjonariuszy jest na tyle niewiele, że to my możemy wyznaczać cenę, a uważam, że wszystko co najlepsze dopiero przed nami
Dla mnie to właśnie zaleta, nie mam dużego budżetu, ale od 2lat zbieram i choć średnia rośnie, to mimo to jest duży plus. Myślę, że za kolejne 2 lata będziemy w zupełnie innym miejscu i ta spółka nie potrzebuje pompy tylko silnych rąk i czasu
Trzymam tak samo zysk z wrześniowej pompy zostawiłem w akcjach bo wierzę w fundamenty chodziło mi bardziej o obrót i zmienność niż o pompę bo momentami to warzywniak się robi przez co większość graczy omija te akcję bo nadają się jedynie na longa.