• -12% po raporcie Autor: ~lol [193.239.59.*]
    Ale zjazd...
  • Re: -12% po raporcie Autor: ~Ecuś [83.8.68.*]
    Sprzedałeś tą 1 sztukę żeby wstawić ten wątek?
  • Re: -12% po raporcie Autor: ~leszcz [83.144.118.*]
    Jest panika na całym rynku. Tutaj spadek jest na śmiesznie niskim obrocie. Uspokoi się sytuacja i wszystko ładnie pozbierają.
  • Re: -12% po raporcie Autor: ~lol [217.97.97.*]
    Szanowny kolega nie widzi obrotu i kursu?
    Już -18%
  • Re: -12% po raporcie Autor: ~leszcz [83.144.118.*]
    Odpowiadam szanownemu koledze. Ktoś panicznie wysypał PKC troche akcji czym wywoła popyt. Akcje szybko zostały zebrane z rynku co dobrze świadczy o zainteresowaniu papierem. Obrót 120 tys. jest być może troche wyższy niż na ostatnich sesjach, ale dalej nieznaczący w porównaniu z ponad milionowym obrotem kiedy kurs dynamicznie rósł. Obstawiam dzisiaj zamkniecie na niewielkim minusie. Być może powyżej 8 zł
  • Re: -12% po raporcie Autor: ~lol [217.97.97.*]
    Pisałem do Ecusia który sugerował że takie załamanie na kursie można jedną akcję osiągnąć.
    Ładne pakiety poszły dzisiaj. Już dłuższy czas nie było takiego ruchu.
  • Re: -12% po raporcie Autor: ~seebek [188.122.20.*]
    i ktoś wystawił ponad 11tys akcji po 7,8 aktualnie w arkuszu.
    zjazd bo sytuacja na swiecie nieciekawa, wszysytko spada, jednakze szkoda ze tu od dluzszego czasu brak popytu, na forum siedza tylko Ci co kupili kiedyś, dawno jak było tanio i się przygladają - a z zakupami słabo.

no dobra ktoś chce mi pomóc rozebrać te 11tys. akcji po 7,9zł?
  • Re: -12% po raporcie Autor: aczuk [178.215.194.*]
    Niecałe 7 proc na minusie na koniec dnia. Żadne halo na tle rynku.
    Na tygodniowym nawet mały plus.

Tyle gwoli ścisłości i obnażenia braku przyzwoitości.
  • Re: -12% po raporcie Autor: ~Bent [91.145.156.*]
    Kolejne ataki i ból głowy rządzących jeśli chodzi o cyberbezpieczeństwo. Tanio skóry nie sprzedawajmy, akcji i akcjonariuszy jest na tyle niewiele, że to my możemy wyznaczać cenę, a uważam, że wszystko co najlepsze dopiero przed nami
  • Re: -12% po raporcie Autor: ~Łełek [91.145.156.*]
    Problemem tej spółki jest brak promocji mało kto o niej wie potrzeba trochę szumu medialnego i nie będzie co zbierać, zostało czekać na ESPI
  • Re: -12% po raporcie Autor: ~Vdk [31.182.252.*]
    Dla mnie to właśnie zaleta, nie mam dużego budżetu, ale od 2lat zbieram i choć średnia rośnie, to mimo to jest duży plus. Myślę, że za kolejne 2 lata będziemy w zupełnie innym miejscu i ta spółka nie potrzebuje pompy tylko silnych rąk i czasu
  • Re: -12% po raporcie Autor: ~Łełek [91.145.156.*]
    Trzymam tak samo zysk z wrześniowej pompy zostawiłem w akcjach bo wierzę w fundamenty chodziło mi bardziej o obrót i zmienność niż o pompę bo momentami to warzywniak się robi przez co większość graczy omija te akcję bo nadają się jedynie na longa.
  • Re: -12% po raporcie Autor: ~Vdk [31.182.252.*]
    czyli lepiej dla nas, bedzie mozna zbierac od niecierpliwych, a jak nadejdzie moment to mielismy juz przyklad jak to moze urosnac w krotkim czasie
[x]
SEDIVIO -0,92% 8,62 2025-12-23 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.